Website laten maken in de regio Ede

Een professionele website of webshop laten maken in Ede

Wij merken dat ondernemers uit de regio Ede graag een webbureau om de hoek willen. Een direct aanspreekpunt voor al je online zaken – of het nu de bouw van een nieuwe website of webshop is, of de online marketing ervan. Een bureau dat jouw taal spreekt, je mentaliteit begrijpt en mooie resultaten boekt. Dit is precies wat wij je willen bieden.

Al 15 jaar werken we voor ruim 200 bedrijven in de omgeving, eerst onder de naam Thomassen ICT Diensten, en sinds een aantal jaar onder de naam Webvriend. We bouwen websites en webshops en regelen je online marketing.

Een website of webshop nodig? We maken graag kennis met je om de mogelijkheden voor een webshop te bespreken.

Je vindt ons op de Kievitsmeent, Argonstraat 18.

Ons werk

Wij werken voor mkb’ers in de omgeving. In de afgelopen 15 jaar zo’n 200, denk hierbij aan LDL Bulkhandling, Prezend, Jekuntmijhuren.nl, Autolakopmaat.nl, Heliflight, Evers Auto Import, Bedding Slaapcomfort, De Rooy Metaaldesign en Stalen-binnendeuren.nl. We werken elke maand aan nieuwe projecten, houd de pagina cases in de gaten om de laatste projecten te zien.

Een website moet meer zijn dan een kostenpost

Jij wilt niet alleen dat je website professionaliteit uitstraalt. Jouw investering in je nieuwe website moet zich uitbetalen in meer klanten. Dit snappen wij als geen ander. De websites en webshops die wij opleveren zijn mooi – maar ook vooral functioneel. Uiteindelijk moet je investering zich terugverdienen. Daarom stopt de ontwikkeling van een website of webshop niet bij het live zetten ervan. Sterker nog, daarna gaat de waarde van de website zich pas écht bewijzen. Wij zijn graag continu bezig om jouw online vindbaarheid te verbeteren. Zodat je site meer bezoekers trekt en je ook meer klanten krijgt.

Bij een bureau in Ede loop je net wat makkelijker binnen

Nu je de stap naar online wilt maken, wil je graag van goed advies worden voorzien, zonder dat jou wordt verteld hoe je de zaak moet runnen. We staan bij klanten bekend om onze persoonlijke benadering. Nuchter als we zijn, helpen we jou als lokale ondernemer graag wanneer je klaar bent voor een mooie, gestage groei. Op jouw tempo, maar we dagen je wel uit. Want als internetbureau in Ede maken we niet alleen een mooie website of webshop voor je bedrijf. We staan ook naast jou en prikkelen je om verder te denken. En dat alles voor een vriendschappelijke prijs.

En dat we toevallig in Ede zitten, en dat jij altijd snel even kunt binnen lopen, krijg je er gratis bij!

Kennis maken?

Onze favoriete klanten zijn lokale mkb’ers die niet alleen offline maar ook online willen groeien. Veel van onze klanten zijn vakmensen die veel kennis hebben van hun werk, maar weinig van online. Ze zien kansen, maar weten niet hoe die te pakken. Herken jij je hierin? Kom gewoon eens langs! We horen graag welke ideeën je hebt.

Lees ook Webvriend in tijden van corona