Over Webvriend

Wij zijn een internetbureau dat naast je staat. Dat met je meedenkt wanneer jouw markt verandert. We zien jouw potentie als ondernemer en helpen je om middenin die veranderingen een nieuwe plek te veroveren online. Zodat je jouw kansen direct kunt benutten. Want dat die kansen er liggen, weten we zeker!

We groeien met je mee

Jouw bedrijf verdient het om online gezien te worden. We gaan samen aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. Jij de kennis over je vak, wij de online expertise. Wij groeien met je mee, en voorzien je pro-actief van inzichten en nieuwe kansen. Dat is Webvriend.

Jouw ideeën benutten

Een website of webshop maken doen we samen. We nemen graag de tijd om wie je bent als ondernemer te vertalen naar een goed verhaal op jouw website. Want jóuw verhaal en jóuw ideeën, daar gaat het om. Maar: we zijn hierin wel graag jouw filter. Geef ons je hersenspinsels en wij voeren jouw allerbeste ideeën door op je website of -shop.

Dat is pas heldere taal

Je kunt pas beslissingen nemen als je begrijpt waar het over gaat. Of als je begrijpt waarom je het niet hoeft te begrijpen. We vermijden daarom vakjargon en helpen je op weg door je onderweg eenvoudige keuzes te bieden.

Realistische doelen

Gouden bergen beloven, daar doen we niet aan. Zien we potentie in een bepaald idee? Dan stellen we realistische doelen, die we op een transparante manier naar je rapporteren.

Op zoek naar partnerschap

Samenwerken met ons is samenwerken met een partner die jóuw expertise ziet en gebruikt om jouw website succesvol te maken. Jij bepaalt het tempo. Online stappen gaan altijd in overleg. We werken met een maandelijks budget dat bij jou past, zodat je niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Laten we kennis maken

Ben je van plan te starten met online? Of heb je al iets staan maar wil je verder groeien? Betrek ons in je online business. Laten we kennis maken!