‘Wat kost een website?’ Als je die vraag aan Google stelt, vind je bedrijven waar je al voor 5 euro per maand een website kunt laten maken. En bedrijven waar je minimaal 15.000 euro moet uitgeven voor een échte knappe website. Waar doe je goed aan?

Zie je website als een auto

Er is niet één antwoord op de vraag wat een website kost. Een website is niet zoiets als een fles afwasmiddel of een pakje boter. Het is geen homogeen product dat door iedereen te maken is en iedereen dezelfde ervaring bezorgt. Een website laten maken, lijkt meer op het aanschaffen van een auto.

Op weg naar je bestemming

Een website is een middel waarmee je ergens komt. Net zoals een auto. Zeg je bij een dealer dat je een auto nodig hebt, dan zal de eerste vraag ongetwijfeld zijn: ‘Wat ga je met die auto doen?’

Gek genoeg stellen we onszelf die vraag niet altijd wanneer je een website koopt. ‘Wat ga je met je website doen?’ Of ‘Wat is jouw bestemming?’ Reden genoeg om dat te veranderen, om te focussen op je bestemming en hoe je die wilt bereiken.

Je bestemming bepaalt je investering

Wat ga je doen met je website? Zodra je bestemming van je website helder is, kan je iets vinden van de investering. Is het een ‘must’, en verwacht je dat het niets gaat bijdragen aan de verkoop van je business? Dan is jouw website een soort boodschappenwagentje die er gewoon moet zijn, maar waarmee je niet naar Zuid-Frankrijk rijdt. Investeer dan zo min mogelijk.

Verwacht je dat er veel uit te halen valt? Dat je website nog wel eens een heel waardevol kanaal zou kunnen worden? Wees dan bereid om te investeren in een goed online marketingplan, een professionele website en maandelijks in online marketing. Je hebt dan een betrouwbare, comfortabele auto nodig, waarmee je de komende jaren zorgeloos op reis kan.

‘Zodra je bestemming van je website helder is, kan je iets vinden van de investering.’

Zo ziet jouw investering er bij ons uit

Als online marketingbureau maken wij alleen betrouwbare, comfortabele auto’s. Dat klinkt heel duur, maar je hoeft er geen tienduizenden euro’s voor neer te leggen. Bij ons heb je al een website voor zo’n 10.000 euro.

We maken een website op maat voor jou. Net als bij een auto, kost dat behoorlijk wat productietijd en werken daar meerdere mensen aan. Je profiteert van onze kennis en ervaring. We zetten het in om jouw doel te bereiken. Bij een website van 10.000 euro, kun je denken aan:

  • 20 uur – Projectmanagement: We overleggen met jou, zetten je wensen intern door en bewaken de kwaliteit en het budget.
  • 10 uur – Strategie: We onderzoeken waar jouw kansen liggen online en we maken een plan voor de nieuwe website en het vervolg na livegang.
  • 10 uur – Design: We maken een aantal ontwerpen, op basis van jouw huisstijl.
  • 40 uur – Development: We bouwen je website in WordPress.
  • 15 uur – Content: We schrijven teksten, selecteren beelden en vullen je website met content.
  • 15 uur – Livegang: We prikken een dag in afstemming met jou en zetten de website live.

Dan heb je een website waarmee je de komende jaren vooruit kunt. Waar je dan nog wel voor moet zorgen is de brandstof. En dat leggen we je hier uit.