Wat leuk dat je onze website komt bekijken

Je hebt ons vast gevonden via een advertentie in de krant, wat leuk dat je nu dan ook de website komt bekijken. Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig naar wat Webvriend allemaal voor je kan betekenen? Dan ben je op de juiste plek beland. Lees gauw verder en kijk of wij online met elkaar ‘klikken’.

Wat wil je over Webvriend weten?

De drijvende kracht achter Webvriend is Jan Thomassen, die al meer dan 10 jaar opereert in het online vakgebied. Begin 2015 heeft hij zijn eigen bedrijf omgedoopt tot ‘Webvriend’. Samen met deze naamsverandering is ook de focus meer komen te liggen op webontwikkeling en online marketing. Kijk gerust verder op onze website om te zien wat Webvriend voor jou kan doen.

Jan Thomassen

Wat we doen

Webvriend maakt bedrijven beter zichtbaar en vindbaar op internet. Dat doen wij door het ontwikkelen van goed werkende en gebruiksvriendelijke websites en webshops. Daarnaast zorgen wij voor de optimale balans tussen goed geschreven content en de juiste vormgeving.
Lees meer.

Bekijk ons werk

Als je precies wilt weten wat Webvriend doet, dan kan je het beste meteen ons werk bekijken. Dan zie je meteen wat voor websites en webshops wij realiseren. Onze projecten verschillende van goed converterende websites tot aan gebruiksvriendelijke webshops.
Lees meer.

Klanten over ons

Natuurlijk is het leuk om van ons te horen dat wij zorgen voor het beste resultaat en dat wij er alles aan doen om perfecte kwaliteit te leveren voor onze klanten. Het is alleen nog mooier als je dit hoort van onze klanten zelf. Lees verder wat onze klanten over ons te zeggen hebben.
Lees meer.