Wat we doen

Als ondernemer in hart en nieren maak je belangrijke bedrijfskeuzes op basis van ervaring en onderbuikgevoel. Maar hoe maak je dat soort keuzes wanneer het gaat om een website of webshop? Waarschijnlijk heb je hier iets minder gevoel bij. Je moet het dus uit handen geven. Wij hebben veel ervaring met ondernemers zoals jij. Jou wegwijs maken in de mogelijkheden van online is onze kracht.

Websites

Lees meer

Webshops

Lees meer

Online marketing

Lees meer

Websites

Een succesvolle website is een verlengstuk van je business. Zo gebruik je wat je online opbouwt, om offline te groeien. Je haalt via je website bijvoorbeeld klantgegevens binnen, en je gebruikt deze om je verkoopproces te verbeteren. Of je laat de bekendheid van je website samenwerken met je advertenties in lokale kranten. Een website kan op diverse manieren meer klanten en meer omzet voor je bedrijf opleveren!

Webshops

Een goede webshop is een ideale manier om zonder extra personeel meer te verkopen. Maar voordat je hiermee een mooie omzet gaat draaien, heb je nog wel wat keuzes te maken. En dat is altijd spannend.

Webvriend denkt graag mee over keuzes die gaan werken voor jouw zaak. Laten we er samen een plan voor maken. Voordat je het weet behaal je met je nieuwe webshop resultaten waardoor je lachend terugkijkt naar vorig jaar!

Online Marketing

Je website of webshop staat online. Maar weten klanten deze wel te vinden? En kopen ze ook? Of staat de site maar mooi te wezen zonder resultaat? In onze online marketing abonnementen zetten we zoekmachine optimalisatie, e-mailnieuwsbrieven en adverteren in om meer bezoekers naar je website of -shop te trekken. Ook maken we deze steeds gebruiksvriendelijker, zodat steeds meer online kijkers, kopers worden!

Bekijk onze cases