In dit artikel hebben we de 5 best gelezen artikelen van Webvriend uitgelicht. 

5️⃣ Nieuwe wetgeving voor reviews: dit betekent het voor jou

Sterren, cijfers en opmerkingen. Waardeoordelen zijn belangrijk voor je bedrijf. En je klanten. De reviewwetgeving veranderde op 28 mei 2022. Wat betekent dat voor jou als ondernemer? We leggen het je uit.

4️⃣ Nieuwsbrieven aan je website koppelen? Doen!

Digitale nieuwsbrieven zijn een belangrijk onderdeel van online marketing. In dit artikel lees je waarom het slim is om je nieuwsbrief aan je website te koppelen.

3️⃣ Zo wapen je je tegen een beveiligingslek

In december van 2021 zorgde ‘ernstige kwetsbaarheid in wereldwijd gebruikte software’ voor grote onrust. In dit artikel vertellen we je hoe je je wapent tegen een beveiligingslek.

2️⃣ 5 voordelen van afsprakenplanner Calendly in WordPress

Niets is zo vervelend als een dubbele afspraak inplannen met een klant. Wil je meer inzicht en structuur in jouw werkagenda? Hier vind je vijf redenen om met Calendly in WordPress te werken.

1️⃣ Online groeien: 12 tips om je online groei een boost te geven

Vroeger floreerde je bedrijf onder meer door mond-tot-mondreclame of een prikkelende advertentie in de krant. Wil je vandaag de dag opvallen in de digitale arena, dan is het slim om online marketing in te zetten. Met deze 12 tips kun jij online groeien, en je concurrenten het nakijken geven.