Gijs van de Hoef – Christine De Graaf – van de Hoef

Een gebruiksvriendelijke webshop. Dat was het doel van de nieuwe site voor De Beste Groenteman van Nederland, Gijs van de Hoef uit Veenendaal. En dat is gelukt. “Doordat de website zo overzichtelijk is geworden, bestellen mensen sneller op onze website,” aldus Christine van de Hoef.

De keuze voor Webvriend

De keuze voor Webvriend was snel gemaakt: “Meteen merkte we dat Webvriend een partij is die graag wilt meedenken. Het team denkt na over wie de bezoeker is en hoe we deze het beste online kunnen bereiken. Een echte sparringspartner! Dat sprak direct aan,” vertelt Christine.

“Er wordt sneller besteld op onze website”

Het resultaat van de website

Het grootste resultaat van de nieuwe website is dat mensen sneller bestellen. Christine: “De website is laagdrempelig in gebruik en een bestelling is zo geplaatst. Onze klanten kunnen we zo veel beter bedienen.” En dat vinden ze belangrijk bij Gijs van de Hoef. “We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken met onze kant en klare gezonde maaltijden. De nieuwe website sluit hier veel beter bij aan.”

De service van Webvriend

Christine ervaart de service van Webvriend als volgt: “Onze ervaring met Webvriend is dat ze zeer klantgericht zijn. Ze willen oprecht een goed resultaat neerzetten en ze zijn heel betrokken. Daarnaast is de communicatie met de projectmanager heel prettig. Snelle reactie en duidelijke afspraken.” Christine vervolgt: “Ik beveel Webvriend zeker aan. Ze hebben zich getoond als een strategische partner, in plaats van enkel een websitebouwer.”

Ook resultaat halen uit jouw website? Neem contact met ons op, wij zijn graag jouw Webvriend!