Wij zoeken een Medior PHP Developer!

Solliciteer direct!

Hey PHP developer! Ben jij onze WordPress held?

Medior PHP Developer (32-40 uur)

Ben jij creatief én gestructureerd? Heb je een stevige technische basis en ken je WordPress als je broekzak? Wil je graag echt wat betekenen voor onze klanten in het MKB? Wie weet is dan deze baan als PHP developer bij Webvriend iets voor jou!

Wie is Webvriend?

Webvriend is eigenlijk best gewoon. Wij zijn geen organisatie met een pooltafel, bedrijfspuppy en Ibiza-uitstapjes. Wat ons betreft zijn 3 dingen écht belangrijk: Hard werken, beloftes nakomen en kwaliteit leveren. Zonder gebakken lucht, maar mét data, een flinke dosis gezond boerenverstand en een vleugje humor. We helpen onze klanten in het MKB groeien en dat doen we graag.

Webvriend-staat-naast-jou

Groei met ons mee!

Onze klanten kunnen onze manier van werken waarderen, want we groeien hard! Van een eenmansbedrijf anno 2016 zijn we dit jaar uitgegroeid naar een club van 10, en met jou erbij 11. Voorheen bouwden we websites en webshops, tegenwoordig bieden we ook online marketingtrajecten (SEO, SEA, conversieoptimalisatie e.d.).

We hebben lol in ons werk en merken dat onze MKB-klanten echt resultaten zien van onze inspanningen. De dynamiek van de diverse keuzes waar MKB’ers voor staan maakt het werk lekker afwisselend.

Waarom zoeken wij een PHP developer?

Kort gezegd: Meer productiecapaciteit op development = meer ruimte voor projecten. We houden er niet van dat klanten in de wachtrij staan, die willen we graag snel verder helpen. Daarom willen we jou aan boord!

Wie ben jij?

Je bent technisch, je hebt creatieve ideeën en je wordt blij van gestructureerde code. Nieuwe ontwikkelingen deel je graag met het team zodat we onze websites en webshops beter kunnen maken. Gaat er iets fout? Dan signaleer je dit en zorgen we er samen voor dat het wordt opgelost.

Je gaat voor het beste voor de klant, maar je wilt ook jezelf en het team verbeteren. Je bent op zoek naar een open werksfeer waarin feedback en constructieve conflicten zorgen voor de mooiste resultaten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werk bestaat ongeveer voor 80% uit programmeren binnen websites of webshops van onze klanten. Je werkt hierbij samen met een gestructureerde frontend developer die de HTML en CSS verzorgt. De andere 20% bestaat uit het onderhouden van onze servers en technisch beheer van onze websites. Onze senior Full Stack Developer Benjamin heeft ruime ervaring in diverse complexere vraagstukken, waaronder servermigraties et cetera. Dus als je een lastig vraagstuk hebt kan hij je hier altijd bij helpen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Ervaring met PHP, MySQL en Javascript (vereist);
 • Ervaring met HTML5/CSS3, Sass, API’s en pre-processors is een pré;
 • Je werkt graag met WordPress en je ontwerpt maatwerk thema’s en (eenvoudige) maatwerk plug-ins (back-end development);
 • Je code is netjes en gestructureerd;
 • Jij denkt altijd in oplossingen, en denkt vooruit;
 • Gebruiksvriendelijkheid is jouw middle name.

Wat wij jou bieden

 • Een functie van 32-40 uur per week;
 • Marktconform salaris;
 • Een informele werksfeer in een klein gezellig team;
 • Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Webvriend is volop aan het groeien, dus jouw ideeën zijn welkom!;
 • Elke vrijdag een lekker koud biertje;
 • Noodles en cup-a-soup in overvloed.

Wie zijn onze klanten?

Ons klantenbestand is heel divers, dus geen werkdag is hetzelfde. De klanten waar wij mee werken zijn vooral MKB’ers in de handel/industrie of in consumentenproducten (bijvoorbeeld meubels of bedden). Een paar voorbeelden van websites die wij voor onze klanten gemaakt hebben: autolakopmaat.nl, stalen-binnendeuren.nl en jekuntmijhuren.nl.

Voel jij een klik met Webvriend?

Vind jij het tof om in een klein team te werken, voor klanten die je goed leert kennen? En werk jij graag aan projecten die écht zinvol zijn? Dan zou je hier prima kunnen aarden. Kom eens langs voor een bak koffie!

Of stuur direct je cv en motivatiebrief op naar Jan Thomassen, jan@webvriend.nl. Bellen kan natuurlijk ook, naar 0318-575725. We kijken naar je uit!