Sclerodermiefonds – Linda van de Vliert Duijts

Met de website van de Stichting Sclerodermiefonds wilt oprichtster Linda van de Vliert Duijts aandacht vragen voor de ziekte die zij in 2017 kreeg. Het doel van de website is bewustwording onder mensen en het laagdrempelig maken om een donatie te doen. Webvriend besloot om te helpen.

De keuze voor Webvriend

Linda van de Vliert Duijts legt uit waarom ze koos voor Webvriend: “Jan is al een aantal jaar niet alleen een webvriend, maar ook een familie vriend! Zijn enthousiasme werkt enorm aanstekelijk en dat maakt een samenwerking heel fijn en prettig!”

“De naam Webvriend is er niet voor niks

Het resultaat van de website

Over het resultaat van de website is Linda duidelijk: “Het resultaat is een super strake website, die ook gemakkelijk is om zelf even snel bij te werken.” Linda vindt het erg prettig om zelf te kunnen schakelen: “Het is heel praktisch om zelf even een bericht op de website te plaatsen. Een kind kan de was doen!”

De service van Webvriend

Op de vraag hoe Linda Webvriend heeft ervaren is ze erg positief: “Heel prettig. Het contact verloopt snel en soepel en na het contact volgen snelle acties. Ook komt er een hoge dosis persoonlijke passie en enthousiasme bij kijken waardoor de website nog beter wordt.” Linda vervolgt: “Webvriend zal ik zeker aanbevelen. Je wordt persoonlijk geholpen en dat vind ik zelf heel erg prettig. Weten wie je voor je hebt en wie zich bezig houden met wat voor mij als klant iets heel belangrijks is, vind ik een groot voordeel. De naam Webvriend is er niet voor niks: op het web een vriend, maar ‘off web’ ook. En dat is prettig samenwerken.”

Ook resultaat halen uit jouw website? Neem contact met ons op, wij zijn graag jouw Webvriend!