Eigenaar Rick Vonk van prezend.nl

Prezend – Rick Vonk

Meer omzet behalen was de doelstelling van de nieuwe website van Prezend. Daarom schakelde Rick Vonk, eigenaar van Prezend, ons in. Rick: “Door ons goed te positioneren op het internet en goed vindbaar te zijn, kunnen we meer omzet genereren.” En dat is gelukt! We zijn ontzettend trots op het resultaat van de nieuwe website.

De keuze voor Webvriend

Waarom Prezend koos voor Webvriend? Rick: “Door het enthousiasme en het zien van kansen voor ons bedrijf op internet. Webvriend had het geloof dat er veel te halen zou zijn in ons marktgebied wanneer wij onze website zouden vernieuwen en het slim zouden aanpakken. Webvriend was zo zeker van zijn zaak, dat we eigenlijk geen nee meer konden zeggen.”

“Vanaf dag één merkten we direct resultaat

Het resultaat van de website

De nieuwe website heeft veel opgeleverd voor Prezend. “Vanaf dag één merkten we direct resultaat“, vertelt Rick. “Met onze vorige website, die 5 jaar gedraaid heeft, kregen wij gemiddeld in ons verkoopseizoen 4-5 offerte aanvragen per week. Dit veranderde drastisch. De 4-5 aanvragen per week werden er 4-5 per dag met pieken van ruim 10 aanvragen per dag. Mede door de nieuwe website hebben wij een geweldige groeispurt gehad. Wij hebben besloten jaarlijks een budget vrij te maken en in onze website investeren, en hopen zo ieder jaar hier de vruchten van te plukken.”

De service van Webvriend

Rick ervaart onze service als volgt: “Goed bereikbaar, snel schakelen, korte lijntjes en een vast aanspreekpunt. Webvriend gaat met enthousiasme te werk om voor de klant een zo goed mogelijk resultaat te behalen.”

Ook resultaat halen uit jouw website? Neem contact met ons op, wij zijn graag jouw Webvriend!