Mobiele website Bouwen-in-stijl.nl

Webvriend maakt jouw website goed zichtbaar

Een website die past bij jouw onderneming

Een website is hét online visitekaartje van jouw onderneming. Het is belangrijk dat je website precies uitstraalt, wat je met jouw bedrijf wilt uitstralen naar de klant. Potentiele klanten die je website bezoeken, blijven geboeid als zij direct antwoord krijgen op de vragen:

  • Wie ben je?
  • Wat heb je te bieden?
  • Waarom ben jij de beste partij voor mij?

Als deze vragen direct worden beantwoord, zal een websitebezoeker sneller geneigd zijn om op jouw website te blijven. Binnen enkele seconden is die beslissing gemaakt. Een goed doordachte website is daarom belangrijker dan je wellicht zult denken. Wij zorgen voor een website die past bij jouw bedrijf en bij de wensen van je doelgroep.

Gebruiksvriendelijk en doordacht ontwerp

Onze websites staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en hun goed doordachte ontwerpen. Gebruiksvriendelijkheid zowel voor de bezoekers als voor de eigenaar van de website. Dat betekent dat:

  • de navigatie in de website eenvoudig te volgen is;
  • de snelheid van de website hoog is;
  • de website geschikt is voor mobiel en tablet;
  • én de juiste informatie voor bezoekers snel te vinden is.

Ook over het ontwerp is goed nagedacht. Denk aan het juiste beeldmateriaal, de juiste verhouding tussen beeld en tekst en de juiste plek om belangrijke ‘triggers’ te plaatsen. Op welke plek zetten we bijvoorbeeld de ‘offerte aanvraag’ en in welke kleur, vorm en stijl? Op al deze vragen hebben wij een passend antwoord.

Website plan en wireframe

Wij werken met WordPress

Wij werken graag met WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk open source Content Management Systeem (CMS). Dat betekent, dat de broncode van het CMS voor iedereen vrij toegankelijk is om te verbeteren. Het voordeel hiervan is, dat het CMS zich continu verbeterd.

WordPress werkt daarnaast met standaard templates (thema’s), zodat snel kan worden geschakeld. Zo heeft u binnen enkele weken al een compleet nieuwe website. Ook voor specifieke wensen of maatwerkoplossingen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Maak gerust een belafspraak, dan bellen we terug op het moment dat het jou uitkomt.