Gebruiksvriendelijke webshop

Laat de (online) kassa maar rinkelen...

Gebruiksvriendelijke webshops

Online verkoop wint steeds meer aan populariteit en een goede gebruiksvriendelijke webshop is dan zeker een vereiste. Bij Webvriend ben je aan het juiste adres voor een webshop, die er goed uitziet én merkbaar resultaat oplevert.

Redenen om te kiezen voor een webshop

Redenen om te kiezen voor een webshop

Er zijn verschillende redenen, waarom je het beste kunt kiezen voor een webshop. Je kunt jouw fysieke winkel bijvoorbeeld combineren met een webshop. Op deze manier vergroot je je afzetkanaal naar online. Je kunt ook kiezen om alléén een webshop te laten maken. Dit is bijvoorbeeld slim als je net met je bedrijf bent begonnen en nog niet kunt investeren in een eigen pand.

Het doel van elke webshop is hetzelfde als bij een fysieke winkel, het stimuleren van verkoop. En het stimuleren van verkoop vergt tijd en inzet. Wij helpen je daar graag bij.

Een webshop nodig? We maken graag kennis
met je om de mogelijkheden voor een webshop te bespreken.

Responsive webshop

Net als bij een website, is het bij een webshop belangrijk dat het goed functioneert op zowel mobiel als tablet. Steeds meer online verkopen gaan via mobiele apparaten, dus een ‘responsive’ webshop is dan essentieel om verkoop te stimuleren.

Responsive (mobiele) webshop
WooCommerce, Prestashop en Magento

Magento, Prestashop en WooCommerce

Voor het bouwen en ontwikkelen van een webshop, maken wij gebruik van software zoals Magento, Prestashop en WooCommerce. Die laatste is een plug-in, die heel eenvoudig ingezet kan worden bij een WordPress website. Elk systeem heeft zijn eigen voordelen en nadelen, afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Wij helpen je met het maken van de beste keuze.

Investeer in een succesvolle webshop

Net als bij een fysieke winkel, gaat de verkoop van producten niet vanzelf. Je zult als ondernemer zelf ook moeten investeren in je online winkel. Investeer in het bijhouden van producten, aanbiedingen en acties. Investeer in het trekken van bezoekers, in online adverteren en in het mooi presenteren van je producten. Het resultaat is vaak evenredig met de tijd die jij er samen met ons insteekt.

Investeer in een succesvolle webshop

Wil je kennis maken met Webvriend?

Wij nemen graag contact met je op om jouw wensen en de mogelijkheden voor een webshop te bespreken.