Is jouw bedrijf online goed zichtbaar?

Is jouw bedrijf online goed zichtbaar?

Is jouw bedrijf nog niet zichtbaar op internet? Of ben je wel zichtbaar, maar niet op de juiste manier? Webvriend maakt mooie, gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte websites én webshops, zodat jouw bedrijf niet alleen zichtbaar is, maar ook vindbaar voor je doelgroep. En dat merk je.

Het belang van een goede website

Wat voor de één een goede website is, hoeft niet zo te zijn voor een ander. Wij beginnen daarom altijd met de vraag: wat wil je bereiken? Gaat het puur en alleen om de juiste uitstraling of juist om het binnenhalen van opdrachten? Of allebei? Een goede website draagt bij aan je doelstellingen en versterkt wat je als bedrijf wilt uitstralen naar de klant.

Makkelijk bestellen in een webshop

Winkelverkoop combineren met online verkoop? Dan kan eenvoudig in een goed functionerende webshop. Wij zorgen ervoor dat je producten goed online zichtbaar zijn en dat het voor jouw klant eenvoudig is om te ‘bestellen’. Het liefst met één klik op de knop.

Geschikt voor smartphone en tablet

Mobiel internetverkeer is tegenwoordig net zo relevant als onlineverkeer via vaste Pc’s. Om mee te gaan in dit digitale tijdperk, is het van belang dat je website of webshop ook geschikt (‘compatible’) is voor mobiel en tablet. Wij noemen dat ‘responsive’.

Meer online mogelijkheden

Er zijn meer mogelijkheden om online zichtbaar te zijn als bedrijf. Ook daar helpen wij je graag mee verder. Denk aan een representatieve en mooi gevulde Facebookpagina of een actief Twitter-account. Wij zorgen dat je bedrijf ook op social media zichtbaar is. We denken daarnaast ook mee over hoe je e-mailmarketing effectief kunt inzetten. Zichtbaar zijn, daar draait het om.

Kennismaken met Webvriend?

Voor een goed doordachte en goed werkende website of webshop zijn wij dé partij om mee samen te werken. We maken graag eens kennis met je om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.