Iedereen zoekt op Google

kunnen ze jouw bedrijf ook goed vinden?

Is jouw bedrijf online goed vindbaar?

Heb je een mooie website, maar kunnen (potentiele) klanten hem moeilijk vinden op internet? Webvriend zorgt ervoor dat jouw gedroomde klanten ook je website bezoeken, door de juiste webteksten en de juiste online advertenties te plaatsen.

Online vindbaar zijn is essentieel

Vroeger ging je eerst familie, vrienden en kennissen langs, als je op zoek was naar een goede schilder. Dat doe je nu nog steeds, maar dan in combinatie met het internet. En de schilder die bovenaan in de zoekresultaten staat en het meest relevant voor je is, krijgt de eerste keus. Online vindbaar zijn is tegenwoordig dus extra belangrijk. Zelfs als mensen al een ‘goed woordje’ over je bedrijf hebben gehoord, willen ze dat toch even ‘checken’ op internet. Zorg dan dat je goed vindbaar bent!

Manieren om vindbaarheid te verhogen

Er zijn verschillende manieren om de vindbaarheid van je bedrijf op internet te vergroten. Aan de ene kant door goede webteksten te schrijven die relevant zijn voor zoekmachines zoals Google. Om dit goed te kunnen, heb je kennis over de juiste techniek en over de werking van zoekmachines nodig. In vaktermen heet dit ‘SEO schrijven’. Aan de andere kant door goede online advertenties te plaatsen op bijvoorbeeld Google of social media. Wij voeren deze werkzaamheden graag voor je uit.

Hulp nodig met het online vindbaar maken van je bedrijf? Webvriend maakt graag kennis
met je, zodat we mogelijke kansen met elkaar kunnen bespreken.

Wat levert het op?

In de eerste plaats heb je aan ons één aanspreekpunt voor al je online activiteiten, van website tot online advertentie. Een goede tekst of een goede advertentie trekt daarnaast bezoekers naar je website. Des te meer bezoekers, des te groter de kans dat bezoekers ook contact met je gaan opnemen. En dat is merkbaar in concreet resultaat.