Met onze snelle en betrouwbare hosting ben je altijd online

Altijd online met hosting van Webvriend

Jouw website of webshop door ons laten beheren is heel eenvoudig. We zorgen dat jouw website, webshop of e-mail altijd online en operationeel is, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Bij ons kan je terecht voor een complete dienst van hosting, domeinregistratie en e-mailbeheer in één. Dat betekent één aanspreekpunt voor alle oplossingen.

Snelle en betrouwbare hosting

Als je jouw website of webshop bij ons onderbrengt voor hosting, ben je snel aangesloten en altijd online. Geen gedoe meer, dat je website plat ligt of je jouw e-mail niet meer kan openen. Met de hulp van Webvriend kunnen klanten je altijd online vinden en bereiken.

E-mailbeheer

Wij helpen je ook met het aanmaken en beheren van je e-mailaccounts. Altijd en overal in je e-mail kunnen? Wij kunnen dat voor je regelen, op PC, smartphone én tablet. Op deze manier kan je niet alleen op het kantoor, maar ook onderweg of thuis snel je zaken afhandelen.

Domeinregistratie

We regelen naast hosting en e-mailbeheer ook jouw domeinregistratie van A tot Z. Je hebt er geen omkijken meer naar. Daarnaast adviseren we je bij het kiezen van de beste domeinen, zodat je als bedrijf online goed vindbaar bent.

Altijd uitstekende service

De meerwaarde van onze hosting en domeinregistratie, is dat je je nergens druk over hoeft te maken. Eventuele storingen lossen wij direct op. Door onze korte lijnen, kunnen we snel schakelen en hebben altijd voldoende tijd en aandacht voor jouw vraag. Bel ons gerust eens voor een afspraak of het bespreken van de mogelijkheden.