Alleen het resultaat telt…

Merkbaar online resultaat

Ineens krijg je meer online aanvragen binnen of je telefoon gaat net iets vaker dan je gewend bent. Dat is dan zeer waarschijnlijk het resultaat van een goed converterende website en dat is uiteindelijk wat je wilt bereiken. Webvriend zorgt voor websites en webshops die merkbaar resultaat opleveren.

Merkbaar en meetbaar

Een mooi ogende website is goed, maar waar het uiteindelijk om gaat is een website die je ook nieuwe klanten oplevert. Dat noemen wij merkbaar én meetbaar resultaat. Dat kan alleen als er naast een mooi design, ook goed is nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid en het technische aspect van je website of webshop.

Door van te voren goed na te denken over het inzetten van verschillende ‘triggermomenten’, maken we het websitebezoekers eenvoudig om bijvoorbeeld snel een offerte aan te vragen of een belafspraak in te plannen. Deze ‘triggermomenten’, noemen we ook wel ‘Call-to-Action’. We halen bezoekers eigenlijk over om een bepaalde actie te ondernemen. Als een bezoeker eenmaal een offerte heeft aangevraagd, noemen we dat een conversie. Conversies zijn weer meetbare resultaten.

Totaaloplossing voor online activiteiten

Bij ons ben je aan het juiste adres voor al je online activiteiten. Allereerst zorgen wij ervoor dat je bedrijf zichtbaar is op internet en online goed vindbaar is voor je doelgroep. Vervolgens zal je website ook moeten aansluiten bij de wensen van je doelgroep. Wij helpen je daarom ook graag om in kaart te brengen wat je doelgroep verwacht te zien of te doen op je (nieuwe) website, zodat je daar op in kan spelen.

Jouw bedrijf altijd online

Wij verzorgen de hosting en domeinregistratie van jouw website. Je hoeft je daarom geen zorgen meer te maken over storingen of updates, je bent altijd online. We maken graag kennis met je om de online mogelijkheden met je te bespreken.