Webvriend maakt jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar

Webvriend zet jouw bedrijf online op de kaart

Online zichtbaar zijn is voor elke ondernemer belangrijk. Potentiele klanten moeten jouw bedrijf snel en gemakkelijk kunnen vinden en bestaande klanten moeten zich herkennen in wat je op internet laat zien. Vroeger kwamen de meeste klanten alleen via ‘mond-tot-mond’ reclame. Nu komen nieuwe klanten ook via het internet. En… is jouw bedrijf daar goed te vinden?

Webvriend zet jouw bedrijf online op de kaart en helpt je om zichtbaar en
vindbaar te zijn voor je doelgroep(en). Met een merkbaar resultaat!

Zichtbaar op internet

‘Onbekend maakt onbemind’ is een bekende uitspraak en één die ook geldt voor het internet. De eerste stap om je bedrijfsnaam bekend te maken op internet, is met een website. Jouw website is vaak de eerste indruk die een klant krijgt van je bedrijf. Als die indruk goed is, is de kans groter dat hij vervolgens ook contact met je op zal nemen. Ditzelfde geldt voor het bestellen van producten in een webshop of het inzetten van social media.

Vindbaar voor je doelgroep

Zichtbaar zijn is één, vindbaar zijn is weer een heel ander verhaal. Ziet je website er prachtig uit met mooi beeld en een gebruiksvriendelijke navigatie? Dat is goed, maar heb je ook nagedacht over hoe je potentiele klanten op jouw website krijgt? Er zijn een aantal manier om dit goed voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld door de juiste teksten en de juiste techniek, waardoor je website relevant is en snel gevonden wordt door online zoekmachines, zoals Google. Je vindbaarheid vergroten is dus echt een vak apart en meer dan alleen het bouwen van een website.

Merkbaar resultaat

Als bezoekers eenmaal op je website of webshop zijn beland, wil je ook dat zij contact opnemen of een bestelling plaatsen, dat noemen we conversies. Door een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen, zorgen wij voor optimale conversie, dus merkbaar resultaat.

Eén aanspreekpunt

Voor al je online activiteiten kun je bij ons terecht, wij nemen graag deze taak voor je uit handen. Door samen te werken met Webvriend heb je één aanspreekpunt voor online en weet je dat het in goede handen is.