Werken bij Webvriend

De voordelen van een SSL-certificaat

Voorkom dat potentiële klanten afhaken vanwege een onveilige website

Gebruikers met een veilig gevoel uw website laten bezoeken. Voor iedereen een prettig idee en wat betreft Google een must. Tenslotte wil niemand op een onveilige website persoonlijke gegevens achterlaten. Dit is essentieel in het verhogen van conversies. Mogen wij dit voor u regelen?

De voordelen van een SSL-certificaat

Het beveiligen van uw website met een SSL-certificaat levert veel voordelen op. Zo is een SSL-certificaat de beste manier om het klantvertrouwen te vergroten. Het certificaat voorkomt onder andere aanvallen als ‘Sidejacking’ en ‘Firesheep, methodes waarbij via een omweg vertrouwelijke gegevens onderschept kunnen worden. Als uw website beveiligd is met een SSL-certificaat, wordt er niet geschakeld tussen een beveiligde en een onbeveiligde omgeving. Op deze manier is er geen doorkomen voor de genoemde aanvallen.

Voorbeeld van een uitgebreid SSL-certificaat

Google vindt privacy belangrijk. Met een SSL-certificaat heeft u een grotere kans om goed gevonden te worden.

Hoger in Google

Google vindt privacy belangrijk. Dit zien we terug in de zoekresultaten. Websites zonder een SSL-verbinding zullen een minder hoge ranking halen dan sites mét een veilige verbinding. Sterker nog: Google gaat vanaf 1 juli websites markeren als onveilig wanneer er geen SSL-certificaat op de website staat. Steeds meer mensen worden voorzichtiger op het internet. Zonder certificaat zullen zij uw website misschien niet eens bezoeken, laat staan een offerte aanvraag indienen. Zorg daarom dat uw site als veilig gemarkeerd is.

Standaard of uitgebreid

SSL-certificaten kunnen verschillen. In het standaard certificaat worden voornamelijk gegevens van de domeinnaamhouder opgenomen. Het uitgebreide certificaat, de extended validation, is een stuk uitgebreider. Hier worden alle gegevens opgenomen en gecontroleerd, KvK-uittreksels worden opgevraagd en er wordt gebeld om te bewijzen dat u de eigenaar bent van het certificaat. Met dit certificaat wordt de groene balk en naam in de browser zichtbaar. Wij adviseren het uitgebreide certificaat voor webshops en voor websites met relatief veel bezoekers.

Privacy by design

Per mei 2018 treedt er een nieuwe Europese privacy wet in dienst: de AVG. Steeds populairder wordt privacy by design. Dit houdt in dat bij het ontwerpen van producten en diensten men er al voor zorgt dat persoonsgegevens goed worden beschermd en dat er niet meer gegevens van een klant gevraagd worden dan nodig is. Zorg ervoor dat mensen binnen uw organisatie op de hoogte zijn van de nieuwe privacyregels!

Wacht niet tot het te laat is

De kosten van een SSL-certificaat zijn gelukkig niet schokkend. Wij kunnen deze voor u regelen en integreren op uw website. Zo garanderen we samen dat de gegevens van uw bezoekers veilig zijn en niet misbruikt kunnen worden.

LET OP! Wij bieden we u eenmalig beide SSL-certificaten aan voor €150,-. Dit is een interessante actie, want het standaard certificaat kost normaal €65,- per jaar en het uitgebreide certificaat €240,- per jaar. (deze prijzen zijn exclusief BTW). Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!