Onze aanpak

Wil je jouw website door ons laten bouwen? Dan maken we graag een afspraak om kennis te maken. Want bij ons begint alles met de (online) klik. Hoe ons proces verder in zijn werk gaat en wat ons anders maakt dan andere bedrijven, lees je hier.

Het proces

Is er een (online) klik? Dan vragen we naar je wensen en doen we een offerte voorstel. Kun je je in ons voorstel vinden? Dan gaan we alle materialen inventariseren. Zijn er bijvoorbeeld al beelden en teksten beschikbaar? En is dit geschikt voor de nieuwe website? Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag.

We geven je vijf website voorbeelden waaruit jij jouw favoriet aangeeft. Dan begint het programmeren en ontwikkelen van de website. Dit doen wij vrijwel altijd in WordPress, omdat dit een zeer gebruiksvriendelijk CMS is. We plaatsen de content op jouw website en dan volgt de controle- en testfase. Als alles helemaal naar wens is, leveren we de website op en kan het live gezet worden.

Maar natuurlijk houdt het dan niet op. Wij nemen graag het beheer en het onderhoud op ons, zodat je website altijd optimaal beschermd en voorzien van de nieuwste updates is.

Wat Webvriend anders maakt

Webvriend onderscheidt zich door de manier waarop wij te werk gaan. Wat ons anders maakt, is samen te vatten in de woorden eerlijkheid, persoonlijk contact en betrokkenheid. En natuurlijk gaan we altijd voor het beste voor de klant.