Weet je waar jouw online kansen liggen?

Wij helpen je graag verder...

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren professionals die zich graag inzetten om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Neem gerust contact op om kennis met ons te maken. Want het begint bij ons altijd met de (online) klik.

Jan Thomassen, Eigenaar Webvriend:

“Ik word er blij van om bedrijven te helpen meer resultaat te halen uit online activiteiten. Ik vind het echt mooi om te zien dat bedrijven tot bloei komen door de werkzaamheden die wij voor hen doen. Klanten helpen online succesvol te maken en hen hierin begeleiden, dat is wat dit werk zo leuk maakt.”

Benjamin de Jong, Projectleider/technicus:

“Ik ben binnen Webvriend verantwoordelijk voor alles op het gebied van techniek. Ik ben een perfectionist en vind het interessant om nieuwe technische ontwikkelingen te ontdekken. Mijn werkzaamheden verschuiven sinds de groei van ons team meer naar de bedrijfsvoering. Ik ben de rechterhand van Jan en samen sparren we vaak over wat het beste is voor onze klanten. Dat maakt het werk bij Webvriend heel divers en afwisselend.”

Jurgen Boers

Jurgen Boers, WordPress developer:

“Ik doe veel allround werkzaamheden bij Webvriend zoals het designen, coderen, inrichten en vullen van websites. Ik vind het leuk om voor klanten te werken en klantcontact te hebben. Ook leer ik graag nieuwe dingen en heb ik een passie voor WordPress, omdat dat naar mijn mening het beste CMS is. Ook webdesignen vind ik leuk om te doen. En dat alles mag ik doen bij Webvriend!”

Anne Beuker, Projectleider/Designer:

“Ik ben zowel Designer als Projectleider. Ik vind de combinatie van het regelwerk en het creatieve het leukste aan mijn werk. Hierdoor ben ik zowel aanspreekpunt voor de klant, als inhoudelijk bezig met het project. Ik houd ervan om zo breed mogelijk met het vak bezig te zijn. Ook vind ik het type klant van Webvriend heerlijk om mee te werken: ondernemers met een nuchtere kijk op dingen.”

Maak gerust een belafspraak, dan bellen we terug op het moment dat het jou uitkomt.