Weet je waar jouw online kansen liggen?

Wij helpen je graag verder...

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren professionals die zich graag inzetten om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Neem gerust contact op om kennis met ons te maken. Want het begint bij ons altijd met de (online) klik.

Anne Floor-Beuker

Projectmanager

“Ik ben per september 2017 bij Webvriend komen werken als designer en projectmanager. Inmiddels is mijn functie volledig verschoven naar projectmanager, maar dat vind ik helemaal niet erg, omdat mijn oog voor goed design elke dag weer van pas komt. Als projectmanager ben ik jouw aanspreekpunt tijdens het ontwikkelen van jullie website. Ik zorg ervoor dat jouw wensen terechtkomen bij het team van ontwerpers en developers en dat alle benodigde input op tijd binnen is.
Ik houd ervan om met een goed team te werken, ben een echte opruimer en gek op lijstjes.

Elke maandag, dinsdag en vrijdag ben ik bij Webvriend aan het werk. De overige dagen run ik het thuis-bedrijf als vrouw van Tonnie en moeder van onze dochter Fien. Ook probeer ik drie keer per week een uurtje Crossfit mee te pakken, om naast de kantooruren toch fit te blijven. Verder ben ik graag creatief bezig, van interieurstyling tot schilderen, en ben ik gek op gezellige avondjes met lekker eten en een goede borrel samen met vrienden of familie.”

Jeroen Koutstaal

Teamleider Groeitrajecten / SEO-strateeg / Conversie Optimalisatie specialist

“Als teamlead groeitrajecten en online marketing strateeg bij zet ik me elke dag in om het team mooie resultaten neer te laten zetten voor onze klanten. Met mijn analytische insteek kan ik zowel de klant als ons team helpen dat online succes te behalen. Binnen het team leg ik me voornamelijk toe op conversieoptimalisatie. Ook werk ik aan de innovatie van ons product zodat onze klanten steeds beter geholpen kunnen worden.”

Jan Thomassen

Eigenaar

“Ik word er blij van om bedrijven te helpen meer resultaat te halen uit online activiteiten. Ik vind het echt mooi om te zien dat bedrijven tot bloei komen door de werkzaamheden die wij voor hen doen. Klanten helpen online succesvol te maken en hen hierin begeleiden, dat is wat dit werk zo leuk maakt.

Als ondernemer maar ook persoonlijk laat ik me graag inspireren over onderwerpen als fysieke fitheid en persoonlijke ontwikkeling. Want ik ben ervan overtuigd dat een fit lijf en emotionele ontwikkeling hand in hand gaan en je zo de beste versie van jezelf wordt.”

Benjamin de Jong

Projectleider / Technicus

“Ik ben binnen Webvriend verantwoordelijk voor alles op het gebied van techniek. Van het beheer van alle intern gebruikte applicaties tot servermigraties van websites. Ik ben een perfectionist en vind het interessant om nieuwe technische ontwikkelingen te ontdekken. Mijn werkzaamheden verschuiven sinds de groei van ons team meer naar de bedrijfsvoering. Ik ben de rechterhand van Jan en samen sparren we vaak over wat het beste is voor onze klanten. Dat maakt het werk bij Webvriend heel divers en afwisselend.”

Jurgen Boers

WordPress developer

“Sinds mei 2017 werk ik bij Webvriend en ontwikkel ik WordPress thema’s en Plugins. Over het algemeen focus ik me het meest op de Front-end. Om de klant beter zichtbaar en vindbaar te maken online doe ik aanpassingen aan een website, zodat deze beter werkt.
Het leukste aan mijn werk vind ik de gezelligheid en hoe we iedereens kennis kunnen bundelen om tot mooie resultaten te komen. Dat maakt ons een sterk bureau. Ook vind ik dat we voor leuke klanten mogen werken.

In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden en familie. Ook ben ik altijd graag bezig met slimme online technieken.”

Jurriën Sprenkeler

Designer

“Elke dag ben ik in mijn werk bezig met de vraag hoe we jullie potentiële klant kunnen activeren. Want dat is waar het om draait! Bij Webvriend ben ik daarom bezig met het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites die ertoe doen voor jullie klant. Daarnaast denk ik ook na over hoe de website makkelijk te onderhouden is voor jullie.

Natuurlijk, als designer wil je alles mooi maken. Maar in het woordenboek komt functioneel voor mooi, en zo ook in mijn visie. En iets is functioneel als jullie het juiste uitstralen, de juiste doelgroep aantrekken en via de website sales genereren. Als designer ben ik bezig met het maken van ontwerpen voor websites en webshops. Maar ik doe meer dan dat! Wanneer we bezig zijn met een website en we hebben afgesproken dat wij de website gaan vullen met content, ben ik daar voornamelijk mee bezig samen met mijn collega Anne. En daar komt nogal wat bij kijken! Van het instellen van de bevestigingen van een formulier tot het plaatsen van producten.

25 jaar, woonachtig in Arnhem samen met mijn vriendin Janice, hond en kat. Alles wat ik zie, beoordelen mijn hersenen op hóe het eruit ziet. Een gekke tik, maar het helpt me wel in mijn werk bij Webvriend. Ook ben ik verzot op voetbal! Dat uit zich in het bezoeken van wedstrijden en actief bezig zijn met nieuws in de voetbalwereld”

Oscar Biesheuvel

SEO / SEA specialist

“Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat we echte resultaten behalen voor onze klanten. Via slimme SEO teksten en Google Ads campagnes trekken we de juiste bezoekers, die vervolgens de juiste acties uitvoeren. Conversies, zeg maar. Alles op de websites die we maken is hierop gericht, van teksten tot design. Het leuke van Google Ads is dat je goed kunt terugrekenen wat je er financieel gezien uithaalt. Zo heb ik eens een campagne die verlies draaide, weten om te draaien naar een winst van 500%. Dat geeft wel echt een goed gevoel. Wat mensen zich soms niet of niet genoeg beseffen: optimalisatie van webpagina’s is niet iets eenmaligs. Het is een proces waarbij je steeds weer op zoek gaat naar de gulden snede. En daarin ligt de uitdaging.

Op zondag spreek ik in de kerk regelmatig, of ik speel gitaar en zing erbij, erg leuk om te doen. Ook voetbal ik af en toe bij een vrijdagavondclubje, een gezellig vriendenteam. Als Feyenoord belt, ben ik weg, zeg ik dan.”

Johanneke van der Kooij

SEO specialist / tekstschrijver

“Als je via Google goed vindbaar bent, krijg je meer klanten en dus meer omzet. Zoekmachineoptimalisatie (afgekort SEO) is het optimaliseren van webpagina’s door onder andere pakkende webteksten te schrijven. Zodat jouw website een waar Googlesucces wordt. Ik schrijf duidelijke, professionele en overtuigende teksten voor de websites van onze klanten. Want met kleine tekstuele aanpassingen breng je je boodschap helderder over. En het kan ook nog eens zorgen voor meer offerteaanvragen!
Naast het vullen van webpagina’s voor onze klanten schrijf ik ook e-mail nieuwsbrieven, zodat jij je klanten op meerdere manieren bereikt. En werk ik aan de website van Webvriend.

Buiten werktijd vind je me regelmatig in een park in mijn woonplaats Utrecht om te hardlopen of bootcampen, binnen in de bootcamp box met een kettlebell of thuis op mijn yogamatje. Verder ben ik niet vies van een biertje op zijn tijd en houd ik van (muziek)festivals, vooral metal, rock en indie.”

Miranda Blommendaal

Administratie / Backoffice medewerkster

“Heb jij vragen over de factuur die je van ons gekregen hebt? Dan krijg je voortaan mij aan de lijn. Naast de financiële administratie hou ik me bezig met HR en PR gerelateerde zaken. Ik ben een echte creatieveling en regelneef, ik vind organiseren erg leuk. De functie van spin in het web is mij dan ook op het lijf geschreven. Ik ben betrokken bij diverse facetten binnen Webvriend, en breng daar ook structuur in aan. Zodat wij hier ons werk zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Ook vind ik het leuk om bijvoorbeeld na te denken over hoe we het kantoor gezellig en stijlvol kunnen inrichten.

In m’n vrije tijd vind ik het erg leuk om gezellige dingen te ondernemen met m’n vriendinnen en de stad in te gaan voor een hapje en een drankje.
Onze twee kinderen Tim en Ben zijn net zulke doeners als ik, dus we gaan veel op pad samen en houden van avonturen beleven. Genieten met een hoofdletter G!”

Maak gerust een belafspraak, dan bellen we terug op het moment dat het jou uitkomt.