Zullen we kennis maken?

Over webvriend

Webvriend is je beste vriend als het gaat om online succes. Wij helpen je om de online klik te vinden met jouw doelgroep. Dit doen we door je online zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen potentiële klanten je gemakkelijk online vinden. En dat leidt tot meer naamsbekendheid en meer omzet!

  • Toegankelijk

  • Creatief

  • Betrokken

  • Focus op online

  • Altijd het beste voor de klant

Ons team

Ons team is gedreven om datgene te doen wat het beste is voor de klant. Ieder met zijn of haar eigen competenties. We denken dan ook graag met je mee over het behalen van jouw online doelen.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door eerlijkheid, betrokkenheid en persoonlijk contact. Het begint bij ons altijd met een (online) klik. We vinden het belangrijk dat er een klik is tussen ons en jou als klant. Want wij gaan altijd voor een lange termijn relatie. Ook moet er een klik zijn tussen jou en jouw doelgroep: zij moeten jou kunnen vinden. Met mooie resultaten tot gevolg! Wat je doelen ook zijn, wij gaan altijd voor het beste.

Historie

Wat in 2004 begon als Thomassen ICT Diensten, is nu uitgegroeid tot een sterk team met diverse professionals. Wij hebben altijd jouw doelen voor ogen en leveren enkel de perfecte kwaliteit die je bij ons verdient.