Zullen we kennis maken?

Even kennismaken met Webvriend

Jan Thomassen is de drijvende kracht achter Webvriend. Jan zit al meer dan 10 jaar in het online vakgebied. In 2004 is hij voor zichzelf begonnen met een ICT bedrijf, genaamd Thomassen ICT Diensten. Jan deed ICT werkzaamheden en het systeembeheer voor ondernemers in de regio van Ederveen, Lunteren en Renswoude. In de loop der jaren groeide Jan zijn klantenbestand, door goede ‘mond-tot-mond’ reclame en gunning.

Drie jaar later (in 2007) kwam Jan in aanraking met webdesign. In dat zelfde jaar heeft Jan bewust gekozen om zijn werkzaamheden te richten op webdesign en ICT los te laten. Sindsdien heeft hij zijn passie voor online steeds verder uitgebreid met het ontwerpen en het ontwikkelen van websites, webshops en online marketing.

Inmiddels heeft Jan een gevestigde naam in de regio en heeft zijn bedrijf in 2015 een passende naamsverandering doorgemaakt van: Thomassen ICT Diensten naar Webvriend.

Jan Thomassen
  • Toegankelijk

  • Creatief

  • Betrokken

  • Focus op online

  • Altijd het beste voor de klant

Van Thomassen ICT diensten naar Webvriend

In 2015 is de naam overgegaan van Thomassen ICT diensten naar Webvriend. De huidige naam Webvriend past beter bij onze werkzaamheden. Daarnaast staat de naam ook veel beter voor het bedrijf dat wij zijn.

Webvriend is je beste vriend als het gaat om online activiteiten. Onze focus ligt op een lange termijn relatie met onze klanten. We zorgen voor het beste resultaat en doen er alles aan om de perfecte kwaliteit te leveren die je bij ons als klant verdient. Je kunt rekenen op eerlijk advies, dat het beste is voor jou en je bedrijf. Dus als het gaat om online succes, dan zijn wij je beste Webvriend.

Waar wij naar streven

“Webvriend is dé specialistische partner op het gebied van online activiteiten voor het MKB en helpt ondernemers om online succesvol te zijn. Wat succesvol is bepaalt de klant. Succes kan bijvoorbeeld zijn een goed converterende webshop of een goed vindbare website. In alle gevallen is het resultaat van een samenwerking met Webvriend merkbaar en meetbaar.”

De meerwaarde van Webvriend

Webvriend staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke websites, webshops en goed doordachte ontwerpen. We denken mee met jouw onderneming en helpen je om online succesvol te worden. We adviseren wat het beste is voor je bedrijf en streven ernaar dat je je investering op korte termijn terugverdient in goede conversies. Merkbaar resultaat dus.