Professionele uitstraling van Voet en Meer

De website van Voet & Meer moest een duidelijk beeld geven van wat Voet & Meer klanten te bieden heeft. Deze website is inmiddels al een tijdje live en met succes.

Professionele uitstraling

Door de nieuwe website heeft Voet & Meer een professionele uitstraling gekregen. Potentiele klanten zien duidelijk wat Voet & Meer doet. De website is overzichtelijk en voorzien van goede content en sterke fotografie.

Mobiele website

Veel bezoekers komen op websites via mobiele apparaten. Natuurlijk heeft de website van Voet & Meer daarom ook een responsive design. Dit houdt in dat de website altijd goed leesbaar is, ook op mobiel en tablets.

Meer aanvragen

De website van Voet & Meer levert meer cliënten en naamsbekendheid op. Steeds meer mensen weten de organisatie te vinden. Een website met resultaat!

Over Voet & Meer

Je merkt pas hoe belangrijk je voeten zijn op het moment dat je er last van krijgt. Een vervelende likdoorn of last van kalknagels; Voet & Meer kan het allemaal voor je verhelpen. Het is natuurlijk het allerbeste om deze klachten voor te zijn en om je voeten regelmatig te verzorgen en te verwennen. Daarom biedt Voet & Meer pedicure behandelingen, laser behandelingen en voetreflexologie.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?