Eén pagina om je bedrijf te presenteren

We maakten het voor Verseveld Verspaning, een bedrijf actief in de metaalbranche. De opdracht was dat er één gelikte pagina moest komen waar de belangrijkste informatie op stond. En dat is gelukt. Het resultaat is een website met een high-end feeling die gemakkelijk in gebruik is.

Van A tot Z

Voor Verseveld Verspaning hebben we over elk detail van de website goed nagedacht. De beelden zijn geschoten door onze vaste partner en de teksten zijn door onszelf geschreven. Het project hebben we van A tot Z verzorgd en daarmee de klant ontzorgd.

High end look & feel

De wens van de klant was om binnen de metaalindustrie tot een frisse en moderne look & feel neer te zetten. Door middel van kleurgebruik en professionele fotografie hebben we een strakke en luxe sfeer weten neer te zetten.

Responsive site

De website van Verseveld Verspaning is uiteraard responsive gebouwd. De content wordt dus altijd op de juiste manier getoond aan de gebruiker, ongeacht op welk toestel hij of zij de site bezoekt. Dat is wel zo prettig.

Over Verseveld Verspaning

Vanuit de productiehal in Rhenen levert Verseveld Verspaning al jarenlang metaalproducten. Ze zijn vooral sterk in verspaningstechnieken als draaien, frezen, boren, tappen, zagen, brootsen, vlakslijpen en steken.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?