Vijf websites voor de Veenhuizen Groep

Veenhuizen Groep is specialist in warmte en koude technieken voor bedrijven in uiteenlopende branches. Denk aan horeca, hospitality, ziekenhuizen, laboratoria en de voedingsindustrie. Overal waar klimaat- en temperatuurbeheersing van belang is, is Veenhuizen Groep gesprekspartner op niveau. Van advies tot levering, installatie, onderhoud en reparatie van koelsystemen, airconditioning en grootkeuken apparatuur. Een totaaloplossing voor verwarmen en koelen onder één dak.

Onder de Veenhuizen Groep vallen vier verschillende bedrijven, te weten Veenhuizen Koeltechniek, Culitech, Les Amis en Mibatech. Zowel voor de holding als voor de vier bedrijven moest een nieuwe website komen met eenduidige uitstraling.

Bekijk de website: www.veenhuizen.nl

Eenduidige uitstraling 5 websites

De websites van de Veenhuizen Groep waren verouderd en niet meer up-to-date. Daarnaast waren de websites onvoldoende gevuld met content en paste de uitstraling niet meer bij het bedrijf dat Veenhuizen Groep wilde uitstralen. Voor de Veenhuizen Groep, Veenhuizen Koeltechniek, Culitech, Les Amis en Mibatech moesten nieuwe websites komen met een eenduidige uitstraling.

Geschikt voor mobiel

Een belangrijke voorwaarde voor de ‘Veenhuizen websites’ was mobiel vriendelijkheid. Alle vijf de websites moesten geschikt zijn voor mobiel. Om die reden is gekozen voor een ‘responsive’ ontwerp, dat zich aanpast aan elk formaat beeldscherm. Van PC en laptop tot aan mobiel en tablet. De nieuwe websites moesten ook voldoen aan de laatste normen van Google.

Techniek in WordPress en MailChimp

Niet alleen op het gebied van uitstraling, maar ook in de techniek moesten de nieuwe websites tiptop in orde zijn. Er is gekozen voor een WordPress website die voorbereid is op eventuele uitbreiding met een webshop en eventuele meertaligheid. De websites zijn ook gekoppeld aan een nieuwsbriefsysteem MailChimp, dat het versturen van nieuwsbrieven makkelijker maakt.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?