Vernieuwde website Van Voorst Projektendienst

Van Voorst Projektdienst heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het stofferen van prachtige vloeroplossingen. Of het nu om zachte of harde vloerbedekkingen gaat, het is voor Van Voorst geen probleem. Het uitgebreide assortiment, bestaande uit vloeren van topfabrikanten, biedt altijd een passende oplossing. Ondertussen heeft Van Voorst al vele projecten succesvol afgerond en heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan. Bij Van Voorst kunt u uitgaan van 55 jaar expertise in projectstoffering. Hierdoor wordt er naast een vloeroplossing ook altijd een advies op maat gegeven om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Om een project zo compleet mogelijk af te leveren kunt u bij Van Voorst ook terecht voor raamdecoratie en zonweringen. Ook deze extra opties komen uitsluitend van de allerbeste leveranciers, waardoor de kwaliteit altijd hoog is.

Bekijk de website: www.vanvoorst.nl

Projecten beter tonen

Om aan klanten goed te laten zien dat Van Voorst een topstoffeerder is, is het van belang een mooi overzicht te laten zien van de projecten. De projecten die Van Voorst heeft uitgevoerd zijn verspreid door heel Nederland, waardoor goed te zien is dat Van Voorst een bekende naam is in de stofferingswereld. De foto’s die bij de projecten zijn gevoegd maken het plaatje helemaal compleet voor de klant.

Mobiele website

Omdat tegenwoordig het verkeer naar een website toe steeds meer via mobiele apparaten gaat, is het belangrijk dat de website ook op een telefoon of tablet goed zichtbaar is. Door de website volledig ‘responsive’ te maken is het makkelijker dan ooit om snel informatie te krijgen over Van Voorst.

Meer aanvragen

De website van Van Voorst is zo gebouwd dat de site gemakkelijk en snel tevoorschijn komt op het moment dat er op Google gezocht wordt naar een verwante zoekopdracht. Dit is terug te zien in het aantal aanvragen dat bij Van Voorst binnenkomt, die zijn namelijk flink gestegen sinds het lanceren van de nieuwe website. Op deze manier is er voor Van Voorst een mooie groei gerealiseerd door in te spelen op de nieuwe trend in online marketing.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?