Vernieuwde website Van Iwaarden Artwork

Voor Van Iwaarden Artwork is een technische realisatie opgeleverd op basis van een aangeleverd design. De website is hierdoor compleet vernieuwd waardoor het beter aansluit bij de slogan van Van Iwaarden, namelijk: Meesters in visuele communicatie. We hebben in de nieuwe website de specialiteit van Van Iwaarden nadrukkelijker terug laten komen. Het gaat hier om de expertise voor glas- & wandbekleding. Binnen deze categorie is Van Iwaarden in staat decoratie aan te brengen op vloeren, wanden, plafonds en glas. Ook is het bij Van Iwaarden mogelijk om signing en reclame te laten ontwerpen en plaatsen op bijvoorbeeld auto’s en gevels. Van Iwaarden Artwork heeft ook een aantal kunstprojecten afgerond, met als topproject een replica van de Oranjezaal.

Bekijk de website: www.iwaarden.nl

Gerelateerde projecten

Een belangrijke functie in de nieuwe website is om gemakkelijk gerelateerde projecten te zien. Op het moment dat een gebruiker leest over glas en wandbekleding, zullen onderaan de pagina projecten verschijnen die hieraan gerelateerd zijn. Op deze manier ziet de gebruiker snel wat Van Iwaarden in huis heeft op dat gebied. Een overzicht van alle projecten komt samen in een mooie galerie.

Responsive design

Om in elk opzicht het mooie design van Van Iwaarden Artwork te laten zien is er gekozen voor responsive webdesign. Hierdoor is de website optimaal weergegeven op bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet. Zelfs de mooie galerie van de website is op broekzakformaat uitstekend te bezichtigen.

Goed vindbaar in Google

Om het aantal projecten te zien stijgen moet je als bedrijf tegenwoordig goed vindbaar zijn op Google. Door middel van slimme technieken is de website van Van Iwaarden Artwork zeer goed vindbaar bij verschillende zoekopdrachten. Hiermee verhoogt Van Iwaarden het aantal leads en springen ze op moderne wijze in op online marketing.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?