Nieuwe website voor Van Dooren Gevelrenovatie en Voegwerk

Van Dooren is één van de grotere bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in het reinigen, voegen en het renoveren van gevels. Van Dooren Gevelrenovatie & Voegwerk werkt op dit moment 25 vast en flexibele medewerkers en voert projecten uit voor woningbouwverenigingen, VVE-beheerders, aannemers en vastgoedbeheerders. Al sinds 1971 is Van Dooren Gevelrenovatie & Voegwerk een betrouwbare partner als men kiest voor echt vakwerk.

Professionele uitstraling

De wens van Wim van Dooren was, dat de nieuwe website van Van Dooren het gevelbedrijf een persoonlijke uitstraling zou geven. Daarnaast moesten alle specialisaties duidelijk in beeld worden gebracht. Vakkundige informatie en de meerwaarde van het bedrijf stonden centraal.

Aanspreken van doelgroep

Voor Van Dooren was het ook belangrijk dat de nieuwe website de juiste doelgroepen zou aanspreken. De teksten zijn daarom bewust op deze doelgroepen geschreven en het beeldmateriaal is zorgvuldig uitgekozen, zodat het past bij wat Van Dooren wil uitstralen.

Vindbaarheid vergroten

Wij hebben ook de online vindbaarheid van de nieuwe website van Van Dooren vergroot, met als gevolg meer bezoekers en meer aanvragen. Dat hebben we gedaan door goede content, de juiste techniek en het aanmaken van social media accounts.

Van Dooren Voegwerk en Gevelrenovatie

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?