Evers Straal- en Spuitbedrijf straalt nu ook online

Straalbedrijf Evers is specialist in stralen, schooperen, ontlakken en spuitwerk. Wat hen uniek maakt, is dat zij de mogelijkheid hebben tot mobiel stralen op locatie. Denk aan houten vloeren, balken, plafonds, silo’s, stalen hekken of scheepsruimen. In zulke situaties is mobiel stralen echt ideaal, want Evers komt gewoon naar haar klanten toe. Het specialisme van Evers Straal- en Spuitbedrijf kwam op de oude website niet tot zijn recht, ook was de site niet mobielvriendelijk en ontbrak het aan focus op wat Evers wilde communiceren. Webvriend werd daarom ingeschakeld om een professionele en moderne website te realiseren.

Responsive website

De website van Evers Straal- en Spuitbedrijf wordt vaak bekeken via mobiele apparaten. De nieuwe website schaalt mee met de grootte van het scherm, zodat de gebruiker een duidelijke en professionele website te zien krijgt, ongeacht het toestel waarmee zij de website bezoeken. Zo kan Evers haar bezoekers de juiste kant op sturen, ook op mobiel.

Vindbaarheid verbeterd

De nieuwe en verbeterde content op straalbedrijfevers.nl heeft in korte tijd geleid tot een verbeterde vindbaarheid in de populaire zoekmachines. Door de inhoud van de pagina’s dusdanig te verbeteren trekt de website nu meer bezoekers, en ook meer relevante bezoekers.

Nieuwe content

De teksten op de website zijn volledig herschreven. Ze lezen lekkerder weg en zijn aantrekkelijk voor de zoekmachines. Binnen de tekst is er focus aangebracht in wat er gecommuniceerd moet worden.  Tekst, beeld en design sluiten nu op elkaar aan en tonen niet alleen mooi, maar zijn ook functioneel. Dit heeft ervoor gezorgd dat de website een professioneel geheel is geworden.

Over Straalbedrijf Evers

Evers Straal- en Spuitbedrijf is sinds 1973 actief in straalwerk met de daarmee samenhangende conserveringen van metaal, aluminium en hout. Alle voorkomende objecten van containers tot en met oldtimers worden bij hen weer als nieuw. Je kunt bij Straalbedrijf Evers terecht voor stralen, spuiten en natlakken, poedercoaten, schooperen, (thermisch) ontlakken en mobiel stralen op locatie.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?