Responsive website voor Steenbergen Sierbestrating

Steenbergen Sierbestrating is een regionaal bedrijf dat zich heeft gevestigd in Veenendaal De Klomp. De focus van Steenbergen Sierbestrating ligt op het verkopen van sierbestrating, buitentegels en allerlei accessoires voor in de tuin. Denk aan tuinverlichting en vijvermaterialen. Al meer dan 30 jaar is Steenbergen Sierbestrating een begrip in de regio van Veenendaal en omstreken. Veel particulieren, maar ook hoveniers en stratenmakers zijn er vaste klant.

Bekijk de website: www.steenbergensierbestrating.nl

Mobielvriendelijke website

Steenbergen Sierbestrating wilde graag een gebruiksvriendelijk website die goed gevonden zou worden in Google. Er is daarom gekozen voor een responsieve WordPress website, die ook voor mobiel en tablet zeer toegankelijk is.

Vindbaarheid in de regio vergroten

Een ander doel van de website was het vergroten van de vindbaarheid op productniveau én in de regio. We hebben geadviseerd over hoe deze vindbaarheid het beste gerealiseerd kon worden. Het resultaat: het gehele assortiment komt nu goed tot zijn recht.

Aanbod hoveniers en partners

De nieuwe website moest ook meer beleving en ‘tuingevoel’ gaan uitstralen. Dat is gelukt. Voor het gemakt hebben we ook in de website een actueel aanbod geplaats van diverse hoveniers en partners uit de regio. Partners waar Steenbergen Sierbestrating veel mee samenwerkt.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?