Nieuwe uitstraling website van Steenbergen Binnentegels

Steenbergen Binnentegels is vanaf 1 januari 2014 de nieuwe tak van Steenbergen Sierbestrating. Deze tak bevindt zich ook in Veenendaal De Klomp. Steenbergen Binnentegels focust zich volledig op de verkoop van vloer- en wandtegels voor woonkamer, keuken en badkamer. Denk aan Portugees en Italiaans keramiek in diverse patronen en structuren. Alle binnentegels zijn goed te bewonderen in de eigen showroom van ruim 250 m2. De ideale plek om goede inspiratie op te doen.

Bekijk de website: www.steenbergenbinnentegels.nl

Juiste sfeer en uitstraling

Voor de nieuwe website van Steenbergen Binnentegels was het belangrijk dat deze aan zou sluiten bij de vormgeving van Steenbergen Sierbestrating. Daarnaast moest er een sfeer gecreëerd worden met voldoende inspiratie, referenties en mooi beeldmateriaal. Dat is gelukt.

Lokale vindbaarheid vergroten

Net als bij Steenbergen Sierbestrating moest ook hier de lokale vindbaarheid vergroot worden in de Google zoekmachine. We hebben geadviseerd over het optimaliseren van de juiste zoekwoordenstrategie en dat heeft inmiddels goede resultaten opgeleverd.

Gebruiksvriendelijk beheer

Een belangrijke eis voor de nieuwe website was ook dat het beheer van de website zeer gebruiksvriendelijk moest zijn. We hebben gekozen voor een eenvoudig te bedienen CMS systeem, zodat Steenbergen de website zelf kan beheren.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?