Nieuwe website voor Stalen-binnendeuren.nl

We hebben www.stalen-binnendeuren.nl vernieuwd! De website is een onderdeel van De Rooy Metaaldesign en is hét visitekaartje voor de prachtige stalen binnendeuren die De Rooy Metaaldesign levert. De deuren worden met de hand gemaakt, puur vakwerk van A tot Z! Deze exclusiviteit komt terug in de nieuwe site.

Uniek design

De stalen binnendeuren van De Rooy zijn exclusief. Daar hoort een website bij die de luxe en exclusiviteit van dit product uitstraalt. Door te spelen met ruimtes en blokken en gebruik te maken van de prachtige beelden is de website een uniek visitekaartje geworden. Een klant waar we trots op zijn.

Online samenstellen

Via een online tool kan de gebruiker op de website zelf zijn of haar deur(en) samenstellen. Zo weet de bezoeker precies hoe zijn gewenste deur(en) eruit komen te zien. Wel zo handig! De Rooy Metaaldesign ontvangt alle benodigde informatie en kan vanuit dat punt direct over gaan op verkoop. Dat scheelt een hoop tijd.

Snel navigeren

Op de website kan de gebruiker snel en gemakkelijk navigeren. Door gebruik te maken van een side menu, kan de gebruiker het menu altijd aanroepen. Ook kan er hier vandaan snel gezocht worden naar een bepaald type deur. Dit menu is voor zowel desktop, tablet en mobiel op gebruiksvriendelijke wijze ingericht.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?