Professionele site met focus op gemak

M. Schuurman Verf & Advies is specialist in onderhoudswerk in de breedste zin van het woord. Het is een service gericht bedrijf en dat graag bij de klant thuiskomt om materiaal- en kleuradvies te geven. Schuurman daagde Webvriend uit om een professionele website te realiseren waarbij de focus werd gelegd op het gemak van hun diensten.

Focus op gemak

Schuurman Verf & Advies wilt de klant gemak bieden. De oude site was vooral ingestoken op het schilderwerk, maar er miste focus op de meerwaarde die Schuurman biedt. De focus op het gemak komt overal op de website terug in de tekst en beeld.

Conversie verhogend

Doordat er een duidelijke focus is gelegd op gemak, konden we betere conversiedoelen stellen. De klant kaan eenvoudig via de site een afspraak maken om advies aan te vragen.

Service

De kennis en ervaring die Schuurman Verf & Advies heeft opgedaan willen ze graag delen met hun klant. Ze geven professioneel kleuradvies op maat en komen graag bij de mensen thuis. De nieuwe website sluit hier perfect op aan.

Over Schuurman Verf & Advies

Schuurman Schilderwerken is sinds 1995 hét adres voor onderhoudswerk in voor binnen en buiten. Wil je liever zelf alles schilderen om bijvoorbeeld kosten te besparen, maar weet je niet goed hoe? Schuurman helpt je graag op weg met kleuradvies en het juiste materiaal, voor een topresultaat.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?