Nieuwe website voor Rijk van Dam Hogedrukreinigers

Rijk van Dam Hogedrukreinigers levert en repareert professionele reinigingsapparatuur in de regio van Ede en omstreken. Voor merken zoals Dibo, Kärcher en Empass kunt u bij hen terecht. Daarnaast is Rijk van Dam specialist in maatwerkoplossingen voor hogedrukreinigers. Denk aan reinigingssytemen voor wasstraten en hogedrukreinigers op aanhangers of bedrijfsbussen. Ideaal voor als men wil reinigen op locatie.

Bekijk de website: www.rijkvandamhogedrukreinigers.nl

Professionele uitstraling

De nieuwe website voor Rijk van Dam Hogedrukreinigers moest een nieuw jasje krijgen. De uitstraling moest professioneler, lichter en overzichtelijker. Over het ontwerp van de nieuwe website is dan ook zorgvuldig nagedacht. Het eindresultaat mag er zijn.

Responsive website

Belangrijk voor de nieuwe website van Rijk van Dam was ook de gebruiksvriendelijkheid voor mobiel gebruik. Dus ook als bezoekers via de smartphone of tablet de website bezoeken, moeten zij gemakkelijk alles kunnen vinden wat ze zoeken.

Eenvoudig te beheren

Er is bewust gekozen voor een WordPress website, omdat deze eenvoudig te beheren is. Teksten zijn gemakkelijk aan te passen en te wijzigen, evenals het plaatsen van beeldmateriaal. Het bijhouden van de website gaat nu veel sneller en dat bespaard natuurlijk weer tijd.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?