Vernieuwd design voor Rietdekkersbedrijf H.J. Straver

De website van Rietdekkersbedrijf H.J. Straver bewijst dat een goede website ook heel eenvoudig kan zijn. Sterker nog, de kracht van de nieuwe website is juist te vinden in de eenvoud. Door grote foto’s te gebruiken, krijgen (potentiele) klanten meteen een beeld van het vakwerk dat H.J. Straver levert. Ook de overzichtelijke portfolio pagina draagt hieraan bij. Wie het internet afspeurt naar een rietdekker, vindt op deze website wat hij zoekt. Overzichtelijk en eenvoudig, zonder overbodige informatie.

Vernieuwd design

De website heeft een heel nieuw design gekregen. Een overzichtelijk en eenvoudig design waar de huisstijl van H.J. Straver overal terug te vinden is.

Responsive website

Natuurlijk is de website geheel responsive. Op welk (mobiel) apparaat de website ook wordt bekeken, het is altijd goed leesbaar.

Goed vindbaar

De website van H.J. Straver is goed vindbaar in Google. Dit is te danken aan de goede, technische kant van de website en de teksten die op de website staan.

“Nieuwe website Rietdekkersbedrijf H.J. Straver"

Over Rietdekkersbedrijf H.J. Straver

Rietdekkersbedrijf H.J. Straver bestaat ruim 35 jaar en heeft zijn naam in die jaren goed gevestigd in de regio van het Naardermeer tot aan de Zeeuwse eilanden. H.J. Straver zorgt voor rieten daken van kwaliteit, die lang mee gaan en er prachtig uitzien.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?