Prezend groeit door nieuwe website

De website van Prezend is geheel in samenwerking met de klant tot stand gekomen. Zo hebben we samen gezorgd voor een professionele profilering. Door de unieke kerstpakketten van Prezend goed in beeld te brengen en te zorgen voor sterke teksten, is deze website een groot succes. Het resultaat liegt er namelijk niet om, vanaf dag 1 merkte Prezend resultaat. Eerder ontvingen ze 4-5 offerte aanvragen per week en met de nieuwe website werden dit er al snel 4-5 per dag met pieken van ruim 10 aanvragen per dag!  

Professionele profilering

Door sterk, eigen beeldmateriaal en goede teksten zorgt de website van Prezend voor een professionele profilering. Iedereen ziet de unieke kerstpakketten van Prezend in één oogopslag en de website nodigt uit tot doorklikken én bestellen.

Uitstekend vindbaar

Omdat de website hoog staat in Google, is de vindbaarheid enorm vergroot. Wie zoekt op unieke, originele of luxe kerstpakketten, komt al snel bij Prezend uit. En dat loont!

Goede navigatie

De navigatie binnen de website is eenvoudig en daardoor erg sterk. Bezoekers hoeven niet lang te zoeken naar wat ze nodig hebben: het is duidelijk welke informatie op welke pagina te zien is.

Over Prezend

Prezend biedt kerstpakketten met unieke geschenken die nergens anders te vinden zijn. Prezend is hierin anders dan overige kerstpakket leveranciers. De kerstpakketten zijn uniek omdat Prezend ze zelf samenstelt met artikelen die zij zelf laat ontwikkelen en produceren.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?