Een duitstalige website voor Pacco inbakerdoeken

Pacco levert en produceert inbakerdoeken voor baby’s die slecht kunnen slapen of onrustig zijn in bed. Het inbakeren met de Pacco doeken helpt baby’s om rustig te worden. Bij veel consultatiebureaus worden de Pacco inbakerdoeken dan ook aanbevolen. Ook in ziekenhuizen worden de inbakerdoeken veelvuldig ingezet. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. En dankzij de Duitse website nu ook verkrijgbaar in Duitsland.

Bekijk de website: www.puckenmitpacco.de

Duitstalige website

Pacco wil haar inbakerdoeken ook in Duitsland gaan verkopen en dat begint natuurlijk met een website die ook goed vindbaar is in de Duitse taal. Wij hebben Pacco geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe Duitse website, zodat zij online goed vertegenwoordigd zijn in Duitsland.

Website met een webshop

Pacco wilde ook graag een gebruiksvriendelijk systeem waarmee de website én webshop heel gemakkelijk in één keer te beheren is. De keuze is daarom gevallen op een WordPress website in combinatie met een WooCommerce webshop, zodat alles op één plek te vinden is.

Mobielvriendelijke website

De meeste bezoekers van de Pacco website bekijken de inbakerdoeken ook via de smartphone en tablet. De nieuwe Duitse website van Pacco moest dan ook geschikt zijn voor mobiel internetverkeer. Daarnaast moesten de goede posities in Google gehandhaafd blijven met bestaande content.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?