MCC Automatisering: twee sites worden één

MCC Automatisering B.V. uit Voorthuizen is een specialist in automatiseringsoplossingen voor het MKB. Ze leveren diensten en oplossingen op het gebied van ERP en ICT. Hiervoor communiceerden zij met twee aparte websites, welke niet meer up-to-date waren: zowel de content als de vormgeving. Webvriend heeft voor MCC één website gemaakt voor hun beide peilers, zodat er wordt benadrukt dat MCC één totaalleverancier is. Het resultaat is een overzichtelijke website waarbinnen de gebruiker snel informatie kan vinden.

Twee in één

MCC had voor de ICT-diensten en ERP-oplossingen twee aparte sites. Niet heel overzichtelijk. We hebben deze websites samengevoegd om als totaalleverancier nog sterker te kunnen communiceren. Binnen het mega menu kan de gebruiker eenvoudig alle diensten van beide bedrijfstakken bekijken.

Begrijpbaar

ERP en ICT vraagstukken zijn voor de gemiddelde ondernemer vaak lastig te begrijpen. Op de nieuwe website van MCC Automatisering wordt de gebruiker direct geholpen. Bij alle ICT-diensten en ERP-oplossingen vind je uitleg in heldere en beknopte taal. Dit scheelt de bezoeker lang zoeken en schept direct vertrouwen.

Nieuwe content

Webvriend heeft alle teksten opnieuw geschreven, in helder taalgebruik. In samenwerking met MCC zijn termen hernoemd en is er een tone of voice bepaald. Ook zijn er foto’s gemaakt van het complete team. Deze zijn verwerkt in de website en benadrukken de persoonlijkheid en betrouwbaarheid van MCC.

Over MCC Automatisering

Sinds het begin van de jaren ’90 is MCC een specialist in automatiseringsoplossingen voor het MKB. Vanuit het kantoor in Voorthuizen biedt MCC ICT-diensten aan bedrijven in de regio en ERP-oplossingen aan MKB’ers in heel Nederland. Hun missie is om ‘samen te bouwen aan zekerheid’. De standaardoplossingen worden altijd toegespitst op de lokale situatie, zodat bedrijven optimaal kunnen blijven renderen.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?