Duidelijke profilering van LDL Bulkhandling

De nieuwe website van LDL Bulkhandling geeft duidelijk aan wie ze zijn en wat ze doen. Dit is iets wat ontbrak in de oude website. Zo hebben wij gezorgd voor een verdiepingsslag in de content en mooie, grote afbeeldingen. Hierdoor heeft LDL Bulkhandling een duidelijke en sterke profilering naar buiten toe.

Gebruiksvriendelijk

De website is zeer gebruiksvriendelijk. Bezoekers zien al snel waar ze welke informatie kunnen vinden. De uitstekende navigatie maakt de website overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Responsive website

Of u deze website nu op een mobiel, tablet of pc bezoekt, het is altijd goed leesbaar. Ook wordt de website automatisch geschaald naar het formaat van uw (mobiele) apparaat.

Duidelijke profilering

Wie op de website van LDL Bulkhandling komt, ziet meteen wat dit bedrijf doet en hoe zij dit doet. Dat komt door de goede content en grote afbeeldingen.

“Nieuwe website LDL Bulkhandling"

Over LDL Bulkhandling

LDL Bulkhandling is, zoals de naam al zegt, sterk in bulkhandling. Of de klant nu werkt met vuistgrote steenfracties of met micropoeders, LDL luistert graag naar de specifieke wensen en komt altijd met een maatwerk oplossing. De klant staat hier dan ook centraal en dat is te merken door de hele bedrijfsvoering heen.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?