Nieuwe website én webshop voor Joalpe International

Joalpe International is een wereldwijd opererend bedrijf dat al meer dan 25 jaar oplossingen en innovaties biedt op het gebied van systemen voor winkelinrichting en productpresentatie. Denk aan schapverdelers, verkoopdisplays én ondersteunende winkeloplossingen voor prijscommunicatie, signing en winkelmanden. Joalpe werkt veel voor (internationale) retailketens, bekende merken en interieurbouwers. Joalpe International bedenkt vandaag de oplossingen voor morgen.

Aansluiten op doelgroep

Voor Joalpe hebben wij een nieuwe website én een nieuwe webshop ontwikkeld. Zowel de website als de webshop moesten aantrekkelijk zichtbaar en beter vindbaar worden voor de doelgroep. Met de ideale bezoeker in gedachte, hebben wij vervolgens twee gebruiksvriendelijke producten gerealiseerd.

Betere vindbaarheid

Van Joalpe hebben wij ook de opdracht gekregen om vindbaarheid in Google op de lange termijn te verbeteren. Om die reden hebben we flink geïnvesteerd in aantrekkelijke content en goede technische ondersteuning van website, webshop én social media.

Responsive website (meertalig)

De webshop en de website van Joalpe moesten zowel voor PC, als voor tablet en mobiel gebruiksvriendelijk zijn. We hebben daarom gekozen voor een ‘responsive’ design, zodat producten nu ook eenvoudig via de smartphone besteld kunnen worden. Dit voor de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal.

Joalpe International

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?