Hugo’s Pannenkoeken in een nieuw jasje gestoken

Voor Hugo’s Pannenkoeken heeft Webvriend een website mogen realiseren die jaren vooruit kan. De website is een professioneel visitekaartje voor het restaurant in Veenendaal en laat duidelijk zien wat er, naast pannenkoeken eten, nog meer mogelijk is. Op de website is een tafeltje reserveren in een paar klikken gefixt: wel zo gebruiksvriendelijk en doelgericht!

Intuïtieve menukaart

Online weergeven wat je in een restaurant kan eten is belangrijk. Er wordt enorm veel (mobiel) georiënteerd voordat mensen bepalen een restaurant te bezoeken. Webvriend ontwikkelde een intuïtieve menukaart voor Hugo’s die op zowel desktop als op mobiel gemakkelijk werkt.

Reserveren in no-time

De bezoeker kan op de website eenvoudig een reservering plaatsen. Het reserveringsformulier is gekoppeld aan het reserveringssysteem van Hugo’s en is dus altijd up-to-date. Een reservering is al gemaakt in een paar kliks!

Mogelijkheden in beeld

Bij Hugo’s Pannenkoeken kun je niet alleen heerlijk eten. Je kunt er ook je feestje, bruiloft of kinderfeestje organiseren. Al deze mogelijkheden zijn duidelijk in beeld gebracht op de site en een bezoeker kan snel een afspraak maken om alles door te spreken.

Over Hugo’s Pannenkoeken

Hugo’s Pannenkoeken is een restaurant in Veenendaal waar de mogelijkheden groot zijn. Het restaurant serveert natuurlijk overheerlijke pannenkoeken, maar de locatie is ook af te huren als feestlocatie. Ook voor kinderen is Hugo’s Pannenkoeken één groot feest, op de buitenspeelplaats kunnen zij hun energie kwijt en er is zelfs een minibioscoop! Wandelaars weten het restaurant regelmatig te vinden op hun wandelroute en genieten graag van een heerlijke koffie op het ruime terras.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?