Website vernieuwd voor de Heideweek

De Heideweek is de gezellige feestweek in de gemeente Ede. Het is een evenement dat elk jaar plaatsvindt in de laatste week van augustus. De hele week kan iedereen gedurende de dag én avond evenementen meemaken, van de heide wandeltocht tot optredens van bekende Nederlandse artiesten. Dat alles in het teken van de bloei van de heide en natuurlijk niet te vergeten, de Heidehoogheden.

Meer beleving

Voor de nieuwe website van de Heideweek was de wens van het bestuur om meer beleving in beeld te krijgen. Om die reden is zorgvuldig nagedacht over de inzet van beeldmateriaal en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Denk aan een zoekfunctie en overzichtelijke evenementen module.

Gebruiksvriendelijk CMS

Voor het bestuur van de Heideweek was het ook belangrijk, dat de nieuwe website goed te beheren is. Ze wilden snel en eenvoudig de inhoud van de website kunnen plaatsen en wijzigen. We hebben daarom gekozen voor een WordPress website met gebruiksvriendelijk CMS.

Responsive website

Naast een heldere en overzichtelijke website, moest de nieuwe website van de Heideweek ook makkelijk te bezoeken zijn op de tablet en de smartphone. De nieuwe website is daarom ook ‘responsive’ gemaakt, zodat het programma ook eenvoudig op de mobiel is te bekijken tijdens de Heideweek.

Heideweek Openingsavond

Foto's: Remco van de Steeg

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?