Specialisme naar voren laten komen

HBE Bouw is een specialist in utiliteitsbouw en is dwars door de crisis heen gegroeid. Hoe dit kan? Door hun aanpak! Bij HBE Bouw doen ze wat we beloven. Klanten werken graag met HBE, omdat ze weten dat alles uitstekend geregeld is. Hun kernwaarden zijn diep geworteld in het bedrijf en de medewerkers: snelheid, betrouwbaarheid en een goede prijs. Hun website was verouderd en de kernwaarden kwamen niet genoeg naar voren. Aan Webvriend de taak om hier vernieuwing en vooral verbetering in aan te brengen, zodat de website weer aansluit bij wat HBE Bouw wil uitstralen.

Oude website

De vorige website van HBE bouw was sterk verouderd. Er zat geen visie achter de website en het design sloot niet aan bij wat HBE wil uitstralen. Webvriend heeft een moderne website gerealiseerd met een professionele en frisse uitstraling.

Content vernieuwing

Alle teksten en content van HBE bouw zijn opnieuw geschreven. De focus van het bedrijf was op de oude website ver te zoeken. Die is in deze website volledig terug: Utiliteit en Agri.

Responsive

Elke website die wij opleveren is responsive. Zo ook de website voor HBE bouw. De website geeft op zowel desktop als tablet als op mobiel een prettige gebruikerservaring. Op deze manier zullen mensen minder snel de website verlaten.

Over HBE Bouw

Continu in de zevende versnelling, dat is waar HBE Bouw voor staat. HBE bouw laat hun werk pas achter wanneer het helemaal af is. De specialisten werken snel én netjes. Iedereen binnen HBE bouw werkt allemaal vanuit dezelfde visie en dat merk je.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?