Complete website inclusief beeld en tekst voor Happy Hout

Happy Hout maakt maatwerk en standaard meubels van OSB hout: Oriented Strand Board. Een andere naam is constructieplaat of chipwood. Het unieke product van Happy Hout verdiende een unieke website! Wij hebben de website opgeleverd in combinatie met tekst en beeld.

SEO teksten

Na het interviewen van de Happy Hout heren, zijn er duidelijke en enthousiaste teksten geschreven die ook nog eens functioneel zijn. De teksten zijn zoekmachine geoptimaliseerd en zorgen voor een goede vindbaarheid. De teksten zijn gericht op een moderne doelgroep en de tone of voice is op die doelgroep aangepast.

Frisse beelden

In samenwerking met een van onze vaste fotografie partners zijn er professionele foto’s genomen van de mannen van Happy Hout. De beelden zijn fris en stoer en laten de passie en het enthousiasme voor het vak duidelijk zien.

Responsive site

Uiteraard is de website van Happy Hout responsive. Het maakt niet uit op welk toestel de gebruiker de website bezoekt: de site zal altijd meeschalen naar het scherm van de gebruiker en prettig leesbaar blijven.

Over Happy Hout

De broers Niels en Emiel geloven dat het anders kan dan de meubels die je ziet in de diverse interieurzaken. De hoogste tijd voor vernieuwing! Zij kozen daarom voor OSB-meubels. Deze meubels zijn eigentijds, vernieuwend en qua prijs zeer voordelig. Geen onpersoonlijke en standaard meubels dus waar je duizenden euro’s voor moet neertellen: OSB hout is ideaal omdat het bijvoorbeeld net zo bewerkbaar is als steigerhout, terwijl het toch een totaal andere uitstraling heeft. Happy Hout werd geboren.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?