website-laten-maken-Ede

Gebruiksvriendelijke webshop voor beste groenteman van Nederland!

Voor De Beste Groenteman van Nederland, Gijs van de Hoef in Veenendaal, hebben wij een webshop gerealiseerd. In dit traject hebben we meegedacht over alle content die op de website moest komen, voor de particuliere klant en voor de zakelijke klanten. En zijn er prachtige foto’s geschoten van deze bijzondere winkel.

Eenvoudig bestellen

Het productassortiment is zeer overzichtelijk ingedeeld. En doordat de gebruiker door middel van filters zijn wensen kan aangeven, komt hij nog sneller bij het gewenste product. Hierdoor kunnen bezoekers eenvoudig een bestelling plaatsen op de website.

Maatwerk oplossing

De gehele website van Gijs van de Hoef is zo ingericht dat zij de website zelf gemakkelijk kunnen beheren en onderhouden. Van teksten en afbeeldingen tot afhaaltijden en bestellingen, bij Gijs van de Hoef hebben ze alles zelf in de hand.

Voor ieder wat wils

Op de website van Gijs van de Hoef is er voor ieder wat wils: particulieren kunnen gemakkelijk bestellen via de shop, en bedrijven kunnen eenvoudig een aanvraag indienen voor bijvoorbeeld fruitpakketten of zelfs een complete bedrijfskantine.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?