Nieuwe website voor Gelderse Caravan Centrale

Gelderse Caravan Centrale is een landelijk werkend bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop en het onderhoud van caravans, campers en bijbehorende accessoires. Het bedrijf bestaat nu ruim 35 jaar en is begonnen met de verkoop van caravans. In het jaar 2006 is besloten om ook de verkoop van campers te gaan verzorgen. Gelderse Caravan Centrale verkoopt nu Hobby caravans, Bürstner en Hymer campers. Kwaliteit en service staan er hoog in het vaandel.

Responsive website

Het was voor de Gelderse Caravan Centrale belangrijk dat de website een professionele uitstraling zou krijgen én ook gebruiksvriendelijk zou worden voor tablet en mobiel. We hebben uiteindelijk een ‘responsive’ website gerealiseerd, die zeer geschikt is voor gebruik op tablet of smartphone.

Handige occassion tool

Een ander belangrijk aspect voor de nieuwe website van Gelderse Caravan Central was de handige ‘Occasion tool’ die wij hebben ontwikkeld. Aan de hand van deze tool kunnen bezoekers nu eenvoudig en snel zoeken in het aanbod occasion caravans en campers. Ook kan zowel de klant als GCC eenvoudig een specificatieblad van een camper of caravan in PDF vorm printen.

Vindbaarheid in Google

De vindbaarheid van de website moest minimaal gelijk blijven, al dan niet beter worden. We hebben ervoor gezorgd dat alle waardevolle content goed is overgezet, zodat de hoge posities in Google bewaard bleven. Er is daarom ook bewust gekozen voor een WordPress website.

Showroom van Gelderse Caravan Centrale

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?