Persoonlijkheid terug laten komen op de website

Een kwalitatieve, persoonlijke website voor Garage Evers. Garage Evers is een echt familiebedrijf. Dat stralen ze uit maar online miste dit. Webvriend werd ingeschakeld om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen. Daarnaast adviseerde wij om een fotoshoot te organiseren.

Verouderde website

De website van Garage Evers was toe aan vernieuwing. De website was niet responsive waardoor veel mobiele bezoekers de moeite niet namen om verder te gaan. Met de vernieuwde website worden mobiele bezoekers op hun wenken bediend. De website is volledig responsive, wat wilt zeggen dat deze op elk toestel goed te bezoeken is.

Persoonlijker

Het team van Garage Evers is op de foto gezet om op de website de gezichten van het bedrijf terug te laten komen. In samenwerking zijn de teamleden op de foto gezet en zijn er sfeerbeelden geschoten. Zo is Garage Evers online net zo persoonlijk als in het echt.

Applicatie

Garage Evers heeft naast hun website ook een applicatie voor mobiel. Deze applicatie is voor vaste klanten een ideale tool. Deze applicatie heeft een koppeling met de website voor de occasions van het bedrijf.

Over Garage Evers

Garage Evers is een familiebedrijf met een lange historie. Zij stellen hun klanten en auto’s centraal en doen er alles aan om u te helpen. Het bedrijf verkoopt auto’s en bedrijfswagens. Tevens zijn zij de juiste partij voor het onderhoud aan uw auto, bedrijfswagen en camper! Garage Evers helpt u ook graag met het importeren van uw droomauto naar Nederland.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?