Nieuwe website voor Find administratie en advies

Find is een jong en dynamisch administratiekantoor uit Ederveen. Ondernemers kunnen bij Find terecht voor financieel advies, het stroomlijnen van de administratie, het opstellen van jaarrekeningen en het doen van belastingaangifte. Het team van Find bestaat uit zes financiële professionals, waarvan drie partners. Find denkt met u mee en kijkt vooruit. 

Aansluiten op huisstijl

Find heeft onlangs haar huisstijl compleet vernieuwd. De huidige website moest vervolgens op deze nieuw huisstijl worden aangepast. In samenwerking met de vormgever hebben wij voor Find een compleet nieuwe website mogen realiseren, die persoonlijkheid en vertrouwen uitstraalt.

Lokale vindbaarheid

Find is een administratiekantoor dat voornamelijk opereert in de regio Ede, Bennekom en Ederveen. Dankzij de investering in goede webteksten, is de online vindbaarheid van Find in deze omgeving vergroot. Find is hierdoor lokaal beter vindbaar geworden in Google.

Mobielvriendelijke website

Naast een persoonlijke en professionele uitstraling, hebben wij gezorgd voor een responsive website. De nieuwe website van Find is nu ook zeer gebruiksvriendelijk op de smartphone en de tablet. Het is zelfs mogelijk op de mobiel om direct vanaf de website, met één klik op de knop, te bellen met Find.

Find Administratie en advies

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?