Offertetool met visualisatie voor De Rooy Metaaldesign

De Rooy Metaaldesign is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Het bedrijf komt uit Ederveen en er werken op dit moment meer dan 10 medewerkers. Het bedrijf produceert stalen binnendeuren voor in huis of op het kantoor. Het gaat om prachtige deuren die een woning of kantoorpand echt naar een hoger niveau tillen. Elke stalen deur van De Rooy is maatwerk, zowel in vlakverdeling, deurtype en draaimechanisme (taats of scharnier). Elke deur is door de klant zelf samen te stellen. De Rooy werkt veel voor particulieren, aannemers en architecten en het bedrijf is officieel dealer van FirtsJurgens taatssystemen.

Bekijk de website: www.stalen-binnendeuren.nl

Een offertetool op maat met visualisatie

Voor deze website is een speciale offertetool ontwikkeld, die het proces van offeren een stuk sneller en gemakkelijker maakt. Via de website kan de klant aan de hand van visualisaties zelf een deur samenstellen naar zijn of haar wensen. De aanvraag van de klant wordt automatisch in een offerteprogramma ingeladen, zodat een offerte vrijwel direct terug te sturen is naar de klant. Snel en efficiënt.

Responsive website

De website ‘stalen binnendeuren’ van De Rooy moest ook goed werken op mobiel en tablet. Om die reden is gekozen voor een ‘responsive’ website die zich aanpast aan elk beeldschermformaat. Op elk apparaat (PC, laptop, tablet en smartphone) is de website nu vriendelijk in gebruik en blijft de uitstraling hetzelfde. Voorlopig kan de website er weer tegenaan.

Beter vindbaar in Google

Als derde aandachtspunt moest de website ook goed te vinden zijn in Google. Door onderzoek te doen naar mogelijke online kansen, hebben we ervoor gezorgd dat de website inmiddels hoog scoort in Google op tal van relevante zoektermen. Voor oplevering van de website moest ook bestaande content goed worden omgezet. Na de livegang is zowel het bezoekersaantal als het aantal aanvragen (110%) gestegen.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.