Professionele website voor BVS Sociaal Metaal

Per 1 april 2018 is BVS Sociaal Metaal opgericht: het komt voort uit de metaaltak van IW4 (sociaal werkbedrijf) en geeft zo de kans aan de medewerkers hun werk te behouden. Aan Webvriend de taak om een website te realiseren die goed in kaart brengt wat het bedrijf kan en doet. 

Medewerkers in beeld

Wat BVS Sociaal Metaal bijzonder maakt, zijn de mensen die er werken. We hebben hen in beeld gebracht met stoere en unieke foto’s en de mannen hebben een eigen plekje op de website verdiend. Maatschappelijk verantwoord vakwerk!

Tekst en beeld

Omdat BVS een nieuwe onderneming is, was er nog geen tekst en beeldmateriaal aanwezig. Hier hebben wij in samenwerking met onze vaste partners voor gezorgd. Het resultaat? Een professionele fotoreeks en gedegen teksten.

Professionele profilering

Doordat ‘sociale werkbedrijven’ vaak een negatief imago hebben, willen we samen met BVS Sociaal Metaal vooral laten zien dat de mannen bij BVS echte vakmensen zijn. Door de slogan ‘Maatschappelijk verantwoord vakwerk’ in te zetten, creëren we een positief gevoel.

Over BVS Sociaal Metaal

BVS Sociaal Metaal BV is een professioneel metaalbewerkingsbedrijf in Veenendaal. Hier werken mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Voorheen werkte dit team van professionals voor IW4, maar per 1 april 2018 heeft BVS de activiteiten overgenomen. Wat ooit ontstaan is als onderdeel van sociale werkvoorziening, is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige halffabricaten levert. Kiezen voor BVS is kiezen voor kwaliteit én kiezen voor mensen.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?