Vernieuwde website Building Green International

Building Green International specialiseert zich in dak- en gevelbegroeiing. Hiermee zorgen ze voor een groene toevoeging aan gevels en daken. De begroeiing die geplaatst wordt aan de gevels fungeren als echte “eye-catcher” voor passerend verkeer. Maar ook muren aan de binnenkant van gebouwen kunnen worden omgetoverd tot een groene strook van natuur. Het onderhoud wat vervolgens nodig is voor een langdurig groene look is een service die BGI graag levert. Op deze manier is BGI van A tot Z betrokken bij het product. De systemen die BGI aanbiedt zijn bijzonder, waardoor wij ook een bijzondere website hebben gebouwd die perfect aansluit bij de wensen van BGI.

Bekijk de website: www.buildinggreen.nl

Het tonen van projecten

Voor BGI is het van belang dat de projecten goed terug te vinden zijn op de website. Door foto’s van projecten te laten zien is het meteen duidelijk wat BGI doet. Op de projectpagina is naast een foto, ook korte informatie te zien van het project. Overal staat bij hoeveel vierkante meter het project was en op welke locatie de groene gevels terug te zien zijn.

Responsive website

Belangrijk voor de website van BGI was de werking op de telefoon en tablet. Op deze platformen moesten de projecten bijvoorbeeld net zo goed te zien zijn als op een pc. Daarom is er gekozen voor een ‘responsive’ website die op verschillende beeldschermen gebruiksvriendelijk blijft zonder in te leveren op de uitstraling.

Frisse look

De uitstraling van de website is ook belangrijk voor BGI, ze zorgen immers zelf voor een bijzondere uitstraling aan gebouwen. De uitstraling moest fris en eenvoudig zijn, zodat iedereen snel kan zien wat BGI in huis heeft. De huidige website past dan ook geweldig binnen de huisstijl van BGI.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar jouw kansen liggen?